flying--boy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ....Filmarea are loc la fata locului unui accident grav de motocicleta....a se observa ce a ramas din motocicleta...motociclistul a decedat... RIP... http://www.220.ro/Accident_de_motocicleta_...ntent11025.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Nu stiu ce are lumea cu clipul ala, ca de cativa ani buni tot apar topicuri cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ....Filmarea are loc la fata locului unui accident grav de motocicleta....a se observa ce a ramas din motocicleta...motociclistul a decedat... RIP... http://www.220.ro/Accident_de_motocicleta_...ntent11025.html A de acum 2 ani in puii mei... Parca ar fi sport national sa anunti un accident. Sa da premiu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Au mai fost cateva topicuri pe marinea accidentului de care zici tu. E vechi si s-a discutat mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Au mai fost cateva topicuri pe marinea accidentului de care zici tu. E vechi si s-a discutat mult. De premiu poate vrea careva sa incaseze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 eu nu-l vazusem.....in fine...iar cu premiul:nu cred ca e cazul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 si...va dati seama cati tembeli o sa mai puna accidentul asta pe forum! exista o functie extrem de interesanta numita "search"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate