Kali Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Asta e ce am inteles eu din explicatiile unui prieten. Am inteles ca functioneaza si fara urechiusa aia, dar omul isi iubeste motorul si nu vrea sa umble cu el asa. Stiti ceva de genul asta, SH sau nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 pai gasesti la tunaru(ieftin si probabil prost) sau la ural motors(de fabrica). da si tu telefoane pe la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Tunaru a picat. Nu are. Daca ma scuteai de scotocit si-mi dadeai un nr de tel, dadeam o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 My Webpage pana acum ce am luat de la el a fost foarte ok! ...dezavantajul este luna de asteptare, si taxele care aproape dubleaza pretul... Tunaru a picat. Nu are. Daca ma scuteai de scotocit si-mi dadeai un nr de tel, dadeam o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roka Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ..... 0744472055 Gaspar din Botosani are el piese si le expediaza cu posta incearca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 UralMoto, 0720 50 50 50 sau 07222 93 136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Va multumesc frumos! Maine dau telefoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate