mertan Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 nici o problema..... ai timp. poti sa te uiti la topicul cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 joi la 7 da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Joi eu am inchidere de luna si se va intinde pana pe la 8... Dar cred ca imi iau motorul la servici si vin direct apoi... daca nu va gasesc prin oras va caut la intersectia eliberarii cu razboieni, nu?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 Joi eu am inchidere de luna si se va intinde pana pe la 8... Dar cred ca imi iau motorul la servici si vin direct apoi... daca nu va gasesc prin oras va caut la intersectia eliberarii cu razboieni, nu?!?! de obicei acolo ne retragem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 eu acolo cred k o sa ma retrag direct.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Joia asta am sa onorez si eu cu prezenta k am cu ce (prietenii stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 joia asta e mai speciala: /index.php?showtopic=104465 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 (editat) si eu am sa onorez prezenta sanse...90% pe jos....sau pasager... Editat Mai 29, 2007 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 prezenta obligatorie a persoanelor nu si a motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 aha.... dar...totusi...10% exista sanse si pt moto meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 prezenta obligatorie a persoanelor nu si a motoarelor In cazul asta cred ca ma reped si eu cateva minute la discutii... Discutiile au loc la statuie, nu!?? Nu se pleaca din zona?!!? PS: Daca nu pot si nu pot, am sa vin la locul de intalnire si o sa vorbim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Oare nu ar fi frumos si fata de ceilalti participanti la trafic sa ne intalnim intr-un loc mai putin aglomerat, gen parcare stadion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Oare nu ar fi frumos si fata de ceilalti participanti la trafic sa ne intalnim intr-un loc mai putin aglomerat, gen parcare stadion? adika sa schimbam locul de intalnire saptamanal sau doar in saptamana asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Ma gandesc ca saptamana asta se aduna mai multi, dar daca devine obisnuinta ( .... speram) permanent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 mie imi place ideea asta. Oricum trebuie discutata si la bere Stii cum se cheama aia de au multe idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 mie imi place ideea asta. Oricum trebuie discutata si la bere Stii cum se cheama aia de au multe idei ? BR? cand? unde? cine? n-am idee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 BR? cand? unde? cine? n-am idee..... ideolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 ramane statuie pt inca 2 saptamani ca sa avem timp sa ne anuntam intre noi si sa mai discutam problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 acum unde e intrunirea? tot la statuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 acum unde e intrunirea? tot la statuie? Nu stiu daca avem timp sa-i informam pe toti, dar ne gandeam la parcarea de la stadion. Ne putem "desfasura" mai bine si nici nu incurcam traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 haideti ca astazi sa dam zvon ca mutam la stadion si saptamana viitoare vedem daca a avut succes si cati o sa ne stangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 deci azi la statuie... si acolo ii informam.... nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 LordRhadoo !!!! Schimbati va rog in numele topicului locatia !!!!! poate sare in ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 nu mai am autoritatea sa fac asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 nu mai am autoritatea sa fac asa ceva da cineva ar trebui sa poata ! CINE??????????!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate