adysnt2008 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ce moto ai?? era unul aseara care era sa si-o fure la intersectia pasaj 6 martie ... Am un motor rosu (honda)si nu am trecut pe 6 martie aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Am un motor rosu (honda)si nu am trecut pe 6 martie aseara Te.am vazut Adi! Am iesit si eu dar pacat ca era prea multa politie ) Prietenii stiu dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 poate pot si eu sa vin joi... daca va fi vremea okei. poate mai vin cu niste prieteni din iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ai prins glas mertane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 daca se incumeta macar inca un motociclist sa vina maine pe la 3-4 dupa amiaza apar si eu cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Sezon nou, topic nou! Am considerat ca nu are rost sa ramana discutiile de anul trecut ca sticky asa ca am deschis topic nou. Asa ca orice discutie despre intalnirea saptamanala o vom continua aici. Intalnirea saptamanala ramane ca si anul trecut : " La statuia lui Stefan cel Mare, adik langa catedrala,in fiecare joi seara la ora 19.00" Salutare tuturor ! Usor usor se incalzeste afara si sezonul de anul asta incepe incet dar sigur, poate saptamana viitoare mai vine cineva la stadion in fata sa mai schimbam o vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 NE CEREM SCUSE CA INTERVENIM ATA DE TARZIU , DAR LA CEATA ASTA ABIA ACUM AVEM TOTUL SIGUR: X- CAPE PREZINTA LA BACAU ACELASI FESTIVAL MOTOR BIKERS PARTY a.Xa editie a festivalului MOTOR BIKERS PARTY are in program CONCERTE cu AKRAL NECROSIS si PARAZITII vineri 11 iunie iar sambata 12 iunie dupa PARADA MOTO si SHOW CU CASCADORI vor urma CONCURSURI DISTRACTIVE , PREMIERI si alte concerte rock KUMBA , MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE Seara se va inchide cu un concert si FOCURI DE ARTIFICII. , SPEAK FLOYD a zecea editie www.inimabacaului.ro X-CAPE RACING TEAM BACAU & PRIMARIA MUNICIPIULUI BACAU OPEN ATTACHMENT IN A NEW TAB AFIS_PENTRU_NET_MOTOR_BIKERS_PARTY.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Nu se mai intalnesc baietii la statuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 pai nu era la stadion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 aaa Tot joi , tot la 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 se mai aduna lumea joia la stadion ? daca e frumos vine cineva joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 de joi se anunta vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 da, abia astept. as vrea sa vad un intruder de 1100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 si cam la ce ora vreti sa va adunati ? ramane tot la 7 sau mai devreme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 23, 2011 Autor Share Postat Martie 23, 2011 da ))) Nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 da ))) Nu m-am putut abtine. Salut tuturor ! Pana la urma joi vine cineva sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 nu stiu care vine ...eu unul o sa fiu prezent pe la 6:30 ca la 7 e bezna ... daca veniti la alta ora anuntati aici sa stim si noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 nu mai ajung, s' la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 ieri si alaltaieri a fost super bine si astazi ninge? -.- .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Salutare tuturor ! Maine mai veniti la stadion ? si la ce ora de data asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Salutare tuturor ! Maine mai veniti la stadion ? si la ce ora de data asta ? Eu vin , ramane la fel 6:30 sau 7 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Hmmm... nu imi amintesc. Ma luptam cu vantul cine a castigat? cdi-ul ,sper... joi la stadion? eu is on ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 eu is on ora? pai ora 6:30 a ramas ultima data .... eu sunt prezent . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelline Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) Salut , cine imi spune si mie va rog frumos unde e intalnirea. Editat Mai 19, 2011 de Adelline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Salut , cine imi spune si mie va rog frumos unde e intalnirea. In parcare la stadion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate