Sari la conținut

De data asta am scapat


Edgji
 Share

Postări Recomandate

Ieri seara pe la ora 18 mergeam linistit spre locul de intalnire al ploiestenilor,cand , dupa o trecere de pietoni ,unei Skode Fabia i s-a nazarit sa faca brusc dreapta ca sa intre pe trotuar intr-o parcare de la Mega Image. Nu ar fi fost mare scofala numai ca eram si eu acolo.Eu frana Skoda mai de loc(noroc ca aveam amandoi 10-15km/h),mi-a sters fata ,de cazut n-am cazut dar m-am dezechilibrat si m-am sprijinit pe usa din spate si aripa din spate.

Rezultatul eu una pereche bluejeans murdariti de praful de la Skoda,(ei da am iesit fara pantalonii cu protectii dati-mi cu HUUOA) Motorul intact nici macar o zgarietura.

In schimb Fabia( bai si nu avea decat vreo 6000km. era aproape noua) s-a ales cu doua piz...e adanci pe aripa din spate, de la gidonul si maneta de ambreiaj ale mele.

Soferul era nedumerit de faptul ca eram acolo in calea lui, dar un tip de treaba nu un gura mare scandalagiu.Pana sa ajungem la politie am aflat ca este seful unui bun prieten de al meu,si prieten bun cu doi dintre partenerii mei de afaceri.

Am ramas prieteni in final si a recunoscut ca a avut ultimele zile "incarcate" ..oboseala isi spune cuvantul!

Editat de Dobrescu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrebare: ce a editat dobrescu ? sectiunea cu PIZELE sau altceva ? :baubau:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos cand se termina cu bine. Si eu sunt mai obosit acum si imi este teama ca nu o sa pot reactiona la timp sau o sa am un moment de neatentie si o patesc, momente prielnice sunt in fiecare zi. NOroc ca inca ma umple de adrenalina si ma trezeste imediat Aprilica din amorteala :baubau:

Bravo Edgji, bine ca nu ai patit nimic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totul e bine cand scapi fara zgaibe...eu aveam pe Jawa un cadru de protectie din otel pt situatiile astea, si mi-a salvat de mai multe ori motorul/piciorul, in detrimentul conservelor :baubau: :D Bineinteles ca asta nu iti foloseste la impact frontal, dar de obicei faci cioca-boca in unghi incercand sa-l eviti pe bou. Trebuie neaparat sa-mi fac si la Guzzi ceva, ca am cilindrii expusi la "intemperii".Inca nu l-am "atins" de nimic in 4000km, dar experienta ne invata ca numai daca nu mergi cu moto o pastrezi neatinsa :D :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate Dane din cauza oboselii am scris mai mult decat trebuia

MULTAM!!

Ma rog sa zicem ca a ramas cu doua "pasarici" :baubau: pe aripa din spate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

chestia cu blugii si fara protectii ne cam pune tuturor capac pe caldurile astea...

 

ce-ti spui: "las' ca merg incet", dar iata ca ne-ai dat un exemplu din care ficare ar trebui sa invatam cate ceva.

 

drive safe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In drumul meu spre munca trec pe o strada ingusta pe care incape osingura masina, pe ambele parti sunt parcate masini, daca trebuie satreaca doua masini una trebuie sa opreasca cumva sa ii faca locceleilalte. Fiecare curba e fara vizibilitate daca vi de pe o stradutalaturalnica dintre blocuri din cauza masinilor parcate peste tot,inclusiv in curba. Azi dimineata, iese un idiot cu o dacie dintreblocuri, geamurile lasate jos, BUG mafia, nu opreste la curba sa seasigure, a luat-o prin derapaj. Nu avea timp sa sa se opreasca pana lamine - eram la 5 metrii de curba, aveam pana in 30 la ora (stiu dincauza ca reuseam sa aud scartaitul rotilor lui si muzica din masina ...eram intr-a doua jos de tot in ture), asa ca am accelerat sa trecinaintea lui si mi-am tras piciorul sa nu ma agate ... am trecutmilimetric pe langa coltul masinii. Nici unul nu ne-am vazut inainteacurbei ... doar ca eu aveam prioritate si el trebuia sa se asigure.Atitudinea asta de pilot de raliu pe care o vad la tot felu de loosericu masini obosite ma ingrozeste. Langa o masina noua, chiar daca conducemai agresiv, ma simt mai comod decat langa una la care ii pica toba decat de ruginita e, dar muzica bubuie la maxim. Incepatori pe masinileparintilor, taximetristi pe harburi, soferi pe masina firmei - toti secred cei mai tari soferi. Pe astia nu ai cum sa ii schimbi oricatecampanii o sa facem noi si oricat o sa mediatizam fenomenul moto.Mergeti prudent, in oras intodeauna sa va ganditi ... "dar daca iese unuin intersectie". Numarul mare de accidente din ultima perioada m-auingrozit, de cateori reusesc sa reduc viteza sau sa ma aptin sa facdiferite manevre printre masini ma simt mai bine deoarece am reusit sama controlez. Nu imi iese mereu, dar merg mai prudent din ce in ce maimult.

 

Bafta, si aveti grija de voi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...