baluba16 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Salutari!!!! Am si mare mare mare nevoie neaparat de o aprindere sau magneto cum ii mai ziceti .... de MOBRA!!! Cei care aveti de VANDUT postati aici sau sunati la 0767462792 .......... Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) Salutari!!!! Am si mare mare mare nevoie neaparat de o aprindere sau magneto cum ii mai ziceti .... de MOBRA!!! Cei care aveti de VANDUT postati aici sau sunati la 0767462792 .......... Multumesc!!! Am eu un magnetou Ducatti de Mobra... L-as da la schimb pentru vreo piesa de Simson. Editat Aprilie 19, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Am eu un magnetou Ducatti de Mobra... L-as da la schimb pentru vreo piesa de Simson. ok, magnetoul mi-l trebuie sa fac o adaptare la o motosapatoare ...........in fine..] Ce piesa de simson ai dori?... sau daca nu am sa-ti dau cati bani vrei pe ea? Mersi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) Bani nu pre as vrea. m-ar interesa ceva din urmatoarele: cric central, stop, gume de protectie pt rezervor. Editat Aprilie 19, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Bani nu pre as vrea. m-ar interesa ceva din urmatoarele: cric central, stop, gume de protectie pt rezervor. OOOO ;;;; poate ai noroc omule ca tot ce vrei tu e posibil sa am prin pod...... Deci acum am vb si cu c0zmin... si a spus c are si el unu' bosh...... IN fine o sa l-e iau pe amandoua... k poate cinestie......... Domnu' Mikulaish maine am sa ma urc in pod si am sa ma uit de chestile alea de simson...... si te anunt indata Oricum mersi pt ajutorul vostru..!!!!!! Asfalt uscat 4 toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ziceti si voi cum se fac legaturile la mobra la aprindere BOSCH!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate