BeRelu Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 salutare am si eu o mica intrebare,pt cei care sunt(sau stau in) din Iasi: Unde gasesc pe cineva care sa-mi faca un ghidon pt chopper, din inox am eu o bara de vreo 2 metrii si nu as incerca io cu ciocanu ca sigur o stric poate vreo unu din voi are vreo idee multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Iulie 29, 2004 Autor Share Postat Iulie 29, 2004 chiar nu stie nimeni?? plssssssssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 Du-o si tu la strungarul care-ti face bucse pt bascula, ghiuvete pt. ghidon si alte treburi de astea. Daca e un pic priceput iti face un ghidon de 5 stele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 SAU LA UN INSTALATOR DE SANTIER SA AIBA NISIP SI AUTOGEN NUMAI CA TREBUIE SA AI SI UN DESEN CAM CUM AI VREA SA ARATE SI COTE. IL MODELEAZA CUM VREI TU. CEL MAI BINE AR FI SA AI TOATA FURCA DE FATA CU TELESCOAPE SI ROATA SA VEZI DACA-TI AJUNG CABLURILE SAU CE VREI TU SA-I PUI ACOLO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate