CobraArt Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Azi mi-am luat o Honda CR 125 din 93-94,ce parerea aveti? Mie imi place de mor Trage foarte bine motorul (aproape 40 de cai).Intrebare mea este: de unde ii iau si eu setul de plastice/carene? Pun cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Azi mi-am luat o Honda CR 125 din 93-94,ce parerea aveti? Mie imi place de mor Trage foarte bine motou (aproape 40 de cai).Intrebare mea este: de unde ii iau si eu setul de plastice/carene? Pun cateva poze Incearca de pe auner. De adus aduce Moto Adventure la pret de catalog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Incearca de pe auner. De adus aduce Moto Adventure la pret de catalog. Un numar de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Frumos motorul. Şi eu vreau să trec acuma la un cross de 125,trebuie să aleg dintre un RX şi o CR ca şi a ta Am văzut că ai dat 3.000 RON pe ea,ce acte ai la ea în preţul ăsta? Editat Aprilie 20, 2007 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Un numar de telefon? AVENTURA INCEPE AICI! MOTO ADVENTURE Magazin de echipamente REV'IT, casti AIROH si cizme OXTAR Piese, accesorii, echipamente si motociclete KTM Bucuresti-Sos. Cotroceni nr.19. Program: Luni-Vineri 12-20, Sambata 10-14 Tel.: 0722 343912 www.motoadventure.ro www.revit.ro www.revit.net www.oxtar.com www.airoh.com putina reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Bine ai venit printre noi!Cumpara plasticele dar nu le pune pe ea imediat, o sa le zgarii destul de mult daca vrei sa faci cross sau enduro!Frumoasa jucaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Bine ai venit printre noi!Cumpara plasticele dar nu le pune pe ea imediat, o sa le zgarii destul de mult daca vrei sa faci cross sau enduro!Frumoasa jucaria! Da......are dreptate bibanu.....si fa-o rosie ca ti-o papa vaca. Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 frumos motoru.Am si eu ca a tau(un pic mai nou)defapt cred ca stii...Bafta si ai grija ca astea trag de rup.Iati echipament.!!!! aaa...si totusi HONDA=ROSU nu??arata si asa bine da poti sa o faci rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Io zic sa stai potoleanu cu plasticele noi ca o sa le zgarii asa de tare de-o sa-ti dai cu pumnii in cap. Mai bine asigura-te ca functioneaza foarte bine ca sa nu ai prob. cu ea pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cici Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 buna treaba .la ciolpani cu tine,la cursuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 @ Cobra ia-ti niste cizme ! nu te mai da in tenisi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 au dreptate baieti...si eu cand am luato pe a mea era fara nici cea mai mica sgarieatura dar mai incolo daca vrei sa inveti nu ai ce face....esti obligat sa pici si sa distrugi plasticele. Eu mi am cumparat 2 seturi de plastice de rezerva dar din pacate cu cross nu exista sa nu pici asa ca nici nu le am mai montat ;d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 @ Cobra ia-ti niste cizme ! nu te mai da in tenisi. Sunt cizme de motor (touring),echipament nu am inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Da......are dreptate bibanu.....si fa-o rosie ca ti-o papa vaca. Sa o stapanesti sanatos. Salut,o sa vopsesc plasticele de pe ea rosu cu negru ca nici mie nu-mi place verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 mie-mi place verde da honda verde n-am vazut... oricum sa stii ca esti invidiat, chiar daca nu iti dai seama. Nu ma mai joc, imi iau si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Am facut si eu un mic filmulet cu dansa http://youtube.com/watch?v=5C0L3KHjmZ4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Salut,o sa vopsesc plasticele de pe ea rosu cu negru ca nici mie nu-mi place verde Sa nu faci prostia sa le vopsesti. Am facut eu asta cu fostul DR. Din alb l-am facut negru...iar dupa cateva ture era pestrit din cauza ca se zgariase vopseaua. mai bine las-o asa cum e. sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 Multumesc! Ok,o sa le tin si pe cele verzi.Am gasit in catalog la auner plasticele,am facut un calcul la ele toate,si vin undeva in jurul de 130-150 de euro.La cine pot sa dau si eu comanda de ele(sa le am si pe astea noi)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 (editat) Uita de plastice pana una alta. O sa vezi dupa ce te dai de cateva ori prin padure sau mai hard, n-o sa te mai gandesti deloc la ele. Mai bine investesti banii in echipament sau ceva functional (lant, placute, piston) Editat Aprilie 23, 2007 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 Uita de plastice pana una alta. O sa vezi dupa ce te dai de cateva ori prin padure sau mai hard, n-o sa te mai gandesti deloc la ele. Mai bine investesti banii in echipament sau ceva functional (lant, placute, piston) Sunt de acord cu tine,dar cunoasteti pe cineva care aduce de pe auner?Oare cei care aduc de pe louis aduc si de la auner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Din Bucuresti , cei de la MotoAdventure aduc de la Auner, iar din Timisoara , cu plata ramburs, iti aduce Paul Groza (Paulg- user), de la Acerbis. Mai este cineva prin Miercurea Ciuc care aduce de la Auner la pretul de catalog, dar inca nu stiu cum sa iau legatura cu el. In seara asta insa iti pot da un raspuns si de aici. Eu unul am cumparat de la Paulg si am fost foarte multumit si de pret si de timpul de livrare si de corectitudinea sa. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Dual tours din Ghencea. Tot fara adaos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 Dual tours din Ghencea. Tot fara adaos. Fi si tu mai explicit....un numar de tel, o adresa de mail... Danke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Azi mi-am luat o Honda CR 125 din 93-94,ce parerea aveti? Mie imi place de mor Trage foarte bine motorul (aproape 40 de cai).Intrebare mea este: de unde ii iau si eu setul de plastice/carene? Pun cateva poze He he he...Super motorisca, sa o stapanesti sanatos. Din poze cunosc locatia Cat despre plastice, le poti reconditiona prin colantare. Eu unul asa voi face la noua mea motorisca, am cateva zgarieturi pe plasticele laterale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 He he he...Super motorisca, sa o stapanesti sanatos. Din poze cunosc locatia Cat despre plastice, le poti reconditiona prin colantare. Eu unul asa voi face la noua mea motorisca, am cateva zgarieturi pe plasticele laterale M-as duce in padure la Corlatesti,dar mi-e frica sa ma duc singur Am uitat de plastice ca am inceput sa imi iau protectii ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate