Sari la conținut

cici

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cici

  1. doua arcuri la cric? si eu care l-am cumparat cu un singur arc
  2. eu am un 520 si da,mesteresti la el .ulei la 30 ore,un filtru,un rulment din cand in cand,un arc de la cric care dispare pur si simplu.DAR CUPLUL.....si senzatiile pe care le ofera merita orice mestereala.si daca ai un pic de simt tehnic,nu este chiar o problema,ci face parte din regula jocului.si cum spunea cineva pe aici pe undeva,cu o cheie de 8 si una de 10 +o surubelnita desfaci toata mobra rapid. nu pot sa fac o comparatie cu lc4,dar probabil ca amandoua au nevoie de ingrijire si atentie.fiabil inseamna sa mearga cand ai nevoie,si eu pot sa spun ca al meu asa a facut,a mers si merge de rupe.
  3. poate te intereseaza asta:de vanzare kawasaki klr 650 din 95,stare foarte buna,electrostarter,cauciucuri noi noute soft enduro mitas e 07 + un set cu putina uzura mitas e 09,inmatriculata,beton.2300 euroi discutabil numai la fata locului,adica ploiesti. 0726259679 o alegere buna atat pentru oras cat si pentru soft enduro.racire apa,pornire electrica.important!
  4. foarte tare!pacat ca nu ai avut si la arges camera,sa vad si eu ce ai vazut tu cand ne-am tavalit!
  5. de vanzare kawasaki klr 650 din 95,stare foarte buna,electrostarter,cauciucuri noi noute soft enduro e 07 + un set cu ceva uzura mitas e 09,inmatriculata,beton.2300 euroi DISCUTABIL numai la fata locului,adica ploiesti. 0726/259679,claudiu. O sa incerc sa-i fac niste poze si cu cauciucurile noi!
  6. poate ar trebui sa vezi si asta:de vanzare kawasaki klr 650 din 95,stare foarte buna,electrostarter,cauciucuri noi noute soft enduro e 07 + un set cu ceva uzura mitas e 09,inmatriculata,beton.2300 euroi discutabil numai la fata locului,adica ploiesti. 0726/259679,claudiu. si nu prea ai ce carene sa-i spargi daca il trantesti.
  7. de vanzare kawasaki klr 650 din 95,stare foarte buna,electrostarter,cauciucuri noi noute soft enduro e 07 + un set cu ceva uzura mitas e 09,inmatriculata,beton.2300 euroi discutabil numai la fata locului,adica ploiesti. 0726/259679,claudiu.
  8. [ imi cer scuze nr. 8 de la pro, nu-i stiu numele dar duminica am avut un mic accident cu el, sper ca si el e ok pt ca la mine in afara de o mica disjunctie claviculara si ceva contuzii totul e ok si o sa fiu apt destul de repede. oricum, se putea termina mult mai rau, aici cred ca a fost un minus la organizare, in cazul unui accident nefericit nu stiu daca exista un ATV sau ceva o masina de interventie care sa ajute. in afara de faptul ca ma spala,incalta,imbraca sotia mea draga vre-o saptamana,restul este ok. FOARTE TARE INTRUNIREA. MI-A PLACUT ! claudiu.
  9. Din cate am vazut eu ,anul trecut la curtea de arges a fost si un lc4 care ara de zor pe acolo pe unde altii impingeau.recunosc ca am vazut faza la motomania pe dvd,si nu stiu pe ce traseu era.si am mai vazut in poze unul cu numere de ph,care parea nou,dar nu stiu daca a participat....
  10. serveste cineva din ploiesti sau imprejurimi? stau rau cu transportul mobrei....
  11. baicoi.stiu niste locuri beton.eu sunt tot un fel de incepator,si am gasit tot ce trebe ca sa inveti.padure,camp,forestiere,ba chiar si un loc care arata a traseu de motocros,intr-o fosta livada unde se antrenau baietii din zona(am inteles ca erau niste motocrosisti,acum ceva mai in varsta) daca vrei,pot sa-ti arat.
  12. in afara de ulei,nu am avut nevoie de nimic.asta in vre-o 3000 de km.a,si cauciucurile le-am schimbat,dar asta nu se pune.oricum,cred ca gasesti tot ce este nevoie,numa rabdare sa ai!!!!
  13. al tau este modelul vechi(sau cel pe care vrei sa-l cumperi) evident,modelul nou are niste modificari.
  14. am eu unul din 95 si tre sa-ti spun ca este o moto f. fiabila.In lagatura cu frana pe tambur de pe spate,tre sa te asiguri ca este din 93,pentru ca eu stiu ca au frana pe disc incepand cu 91.motorul este acelasi.suspensia parca a fost modificata.al meu porneste f usor(deh,buton!).Nu vreau sa-i fac reclama(chiar daca al meu este de vanzare)Cred ca este o vacuta care se descurca.si stii si tu,daca-i intretinut,orice moto-i bun.daca vrei,da-mi un pm si-ti trimit poze cu al meu.
  15. Vand Kawasaki KLR 650 din 95 cum se vede+cauciucuri soft ,folosite.imatriculat.30 si ceva de mii de km,cel putin pe bord.merge bine,porneste la sfert de buton,fara fum.2800 euro negociabil. motiv: cumparat KTM 0726/259679 claudiu.
  16. Foarte frumos.Si voi,si locurile.La mai multe!
  17. mai zic o data:excelent filmul.bravo cosor!
  18. super tare filmul cu tot cu actori.de decor ce sa mai zic.... baietii sunt intradevar super de treaba si sper sa ma dau in curand impreuna cu ei
×
×
  • Creează nouă...