Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 poate k un topic fara rost.. dar.. is si eu curios.. cu care am ocazia sa ma cunosc.. dintre cei care m-au ajutat cu tractorasu meu pana acu.. ar fi chiar tare sa fim cat mai multi.. zic eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Daca te referi la festivalul Motorrock de la Bucov,stai linistit ca vor fi si comuniste...noi te asteptam! Asfalt cat mai asfaltat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Daca te referi la festivalul Motorrock de la Bucov,stai linistit ca vor fi si comuniste...noi te asteptam! Asfalt cat mai asfaltat! ma, eu daca am timp si ce vreau eu sa fac nu e gata, vin cu trenu si tot vin vedem noi...bafta o data ceva?nu am timp sa caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockbikecz Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 festivalul va fii 18-20 mai....si Phoenix este "egzact" la mijloc ....salve si cat mai multe comuniste pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 eu 100% sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 pai.. si eu vin.. cu motor.. intentionez. .dar sa vad dak platesc asigurarea.. k nu prea am bani.... dak nu.. vin tot cu trenu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Daca te referi la festivalul Motorrock de la Bucov,stai linistit ca vor fi si comuniste...noi te asteptam! Asfalt cat mai asfaltat! unde e Bucov si cand e Bucov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 bucov.. langa ploiesti... la ploiesti... pe acolo... e aproape... este cum a zis mai sus rockbikecz...18-20 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 intre timp am aflat si eu , 18 - 20 mai , sa fim sanatosi sa ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 S-ar parea ca intilnirea va fi aminata din cauza de referendum Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) nu va mai grabiti,din pacate,din motive de referendum s-a schimbat data "zilelor Ploiestiului" si implicit si motorrock ...asa ca pana pe 15-17 iunie mai e... Editat Aprilie 26, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 adik s tine.. dar pe 15-17 ??? sau inteleg prost... dak e asa.. adio... ma oftic d mor... k am un examen d dat. .si.. offffffff.... nu vroiam sa pierd ..... da asta e... bine k s tine oricum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 adik s tine.. dar pe 15-17 ??? sau inteleg prost... dak e asa.. adio... ma oftic d mor... k am un examen d dat. .si.. offffffff.... nu vroiam sa pierd ..... da asta e... bine k s tine oricum..... sal Edy ..poate faci vreo magie si vii totushi, cu moto cu tot, ....si eu sper sa vin cu nemtzoaik mea......, daca nuu gasesc eu cu cine sa vin ....bafta la examen!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 ms man... s adea domnu bafta la toti.. si tie. .sa faci motorisca... si sa ne vdm acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate