Sari la conținut

Cursa Scutere Si Moto 125cc- Amckart - Cupa Ferodo


Postări Recomandate

Va asteptam sa concurati sau sa fiti spectatorii celei mai frumoase intrecerei pe 2 roti. Cursa de scutere CUPA FERODO - 25.MAI.2007 - Circuit AMCKART - orele 20.00 - Nocturna. Antrenamente, calificari, curse, demonstratii profesioniste motocicliste, parada custom, fete frumoase si premii pe masura !!!

 

 

http://www.cursascutere.com

- CUPA FERODO -

 

 

Toti posesorii de motorete pana in 200 cmc ... sunt asteptati la etapa a 2a cursei de scutere organizata pe circuitul AMCKART.

 

- CUPA FERODO - organizata cu spijinul importatorului Ferodo in Romania Auto Total, si sub patronajul Federatiei Romane de Motociclism

 

Toate detaliile referitoare la cursa si inscriere le gasiti pe http://www.cursascutere.com

 

Orice alte intrebari aveti va rog sa le adresati aici, in privat sau pe mail la mau@cursascutere.com

Deasemeni cu raspunsuri si inscrieri in concurs va poate ajuta si ciprian ... de la service-ul de scutere Scuter Centre (zona Budapesta-Sincai) ... care este si unul din sponsorii nostri (tobe Giannelli)

 

Toti spectatorii au intrarea libera si sunt asteptati in numar cat mai mare ... special pentru ei va exista in pauzele dintre calificari si cursa un show de stunt motociclist cu piloti profesionisti. Deasemeni cu ajutorul clubului HOG caruia ii multumesc pe aceasta cale vom avea placerea sa urmarim o parada de motociclete custom Harley Davidson chiar pe circuitul Amckart.

 

 

Iata cateva link-uri de la discutiile de pe forum avute cu ocazia primei curse din 2006

/index.php?showtopic=52685

/index.php?...48344&st=60

http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...208&start=0

http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...opic&t=9201

 

Premii vor oferii deasemeni :

www.revaromania.ro - importator GOPOP

www.pam.ro - importator CONTINENTAL si SAVA

www.scuter-centre.ro - importator tobe GIANNELLI si service/tunning scutere

www.asista.cabanova.ro - distribuitor consumabile auto/moto/scutere

 

Va rog sa va inscrieti pana la 01.05.2006, dupa aceasta data taxa de inscriere de 50 ron se majoreaza pana la 75 ron (daca va inscrieti din timp va veti putea rezerva numarul de concurs dorit, veti plati o taxa mai mica si noi vom putea sa stim pe ce numar de concurenti ne bazam )

 

Echipamentul este obligatoriu.

 

 

http://www.cursascutere.com

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ati avut o demonstratie de cat de frumoasa poate fi o cursa de scutere la salonul moto de la romexpo.

Am fost si noi prezenti la salon ... si anul acesta s-a observat o crestere a prezentei scuterelor la majoritatea stand-urilor. Este deja evident viitorul pe 2 roti in oras apartine scuterelor si in Bucuresti.

 

Va asteptam in continuare cu inscrieri in cursa http://www.cursascutere.com ... unde avem o noua pagina de news in care va vom tine la curent cu ultimele informatii referitoare la cursa.

 

In curand pe site va exista o noua pagina dedicata cursurilor de perfectionare care le tine Trancanici pe acest circuit pentru cei care vor sa treaca la un alt nivel de pilotaj (recomandat mai ales acelora care abea au terminat scoala de categoria A)

post-2075-1178263340_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asistenta medicala la cursa noastra de scutere este asigurata de

 

BGS

 

astfel cursa va fi supervizata de medici competenti cu ambulante profesionale pentru a preintampina orice posibil accident ( si la cursa de anul trecut a fost prezenta o ambulanta BGS - dar toate cazaturile au fost atat de usoare incat interventia nu a fost necesara, toti putand continua cursa fara probleme)

post-2075-1178273385_thumb.jpg

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vor fi 3 podiumuri de premiere fiecare cu catre 3 premianti ...

 

premii : casti pentru scutere, pelerine de ploaie, placute de frana, rucsacuri, toba pt scuter, materiale promotionale de la sponsori ...

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am rezolvat cu pretul pentru un singur rand de antrenamente oficiale ... cele de dinaintea cursei cu o saptamana ... mai mult nu am reusit sa obtin

 

oricum din experienta cursei de anul trecut ... putini dintre cei inscrisi au reusit sa se coordoneze sa ne intalnim toti dinainte ... eu am insistat totusi chiar daca nu reusiti sa ne intalnim toti odata la amckart ... fiecare cand are el timp sa mearga sa se dea pe circuit macar odata ... oricand in cursul saptamanii sau in uikend (15 ron/15 min)

 

ne vedem duminica ... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai mam intors de la primele antrenamente oficiale ... erau vo 25 de scutere in parcare ... dar putine motociclete sub 200 cc spre rusinea voastra ... a fost o zi superba ... aderentza a fost peste asteptari ... a facut fata pana si cauciucul meu varza. Super senzatii pe circuit ... nu ai cum sa te dai asa in oras niciodata. Dar am constatat dupa primul rand de antrenamente cricul trebuie neaparat dat jos ca sa te dai cum trebuie :bounce:

 

Diseara o sa punem cateva poze ... si va asteptam intre timp cu inscrieri si sa veniti la urmatorul antrenament oficial (la fel ca azi o intrare pe circuit va fi gratis pt orice scuter) Toate pozele vor fi disponibile pe siteul cursei http://www.cursascutere.com

 

Urmatorul antrenament oficial va fi cred vineri seara 18.05.2007 ... in conditii de nocturna de la ora 20.00 pe circuitul AMCKART - dupa cum vam spus prima intrare va fi gratis pt toti concurentii si cei care intentioneaza sa se inscrie

 

Va asteptam cat mai multi si la clasa motorete gen CBR125, Cagiva Mito, RS125 etc ... pt ca este o clasa care are mai putin concurenti ca celelalte si este pacat pt ca este cea mai spectaculoasa ... azi mia spus un baiat cu RS ca a prins 140 la capatul linei drepte (intre noi fie vb cred ca exagereaza :angry: )

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poze de la antrenamentele cursei din 25.05.2007 le puteti gasi si pe www.cursascutere.com in galerie

 

avem deasemeni o noua pagina pe site - dedicata cursurilor de siguranta si perfectionare care le tine Trancanici pe acelasi circuit.

post-2075-1179177593_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Antrenamentele oficiale de maine orele 20.00 ... se amana pt SAMBATA - 19.05.2007 orele 20.00 din motive organizatorice legate de circuitul amckart.

 

au fost ceva probleme datorate unor concurenti care la antrenamentele anterioare au veniit echipati partial ... uni nu iam lasat sa intre pe pista deloc ... alti au intrat si nu am observat ca nu aveau cizme ci pantofi sport ... am fost atentionat ca nu vor mai avea acces sub nici o forma nici macar la antrenamente ... fara discutii.

 

ramane valabila regula ... o intrare este GRATIS pentru toati participanti la cursa ... precum si pentru cei care intentioneaza sa se inscrie in cursa. orice alt antrenament 15 ron/ 15 min.

 

va astept

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru ca foarte multi dintre cei implicati in cursa o sa vina si maine la ora 20.00 si no sa poata afla din timp de modificarea antrenamentelor oficiale pt sambata ... cine vrea poate veni si maine la circuit la amckart tot la ora 20.00 - daca reusim sa intram ok ... daca nu vom avea oricum o sedinta cu pilotii si organizatorii in care vom explica detalii legate de calificari si cursa, montare transpondere, echipament, semnificatia steagurilor aratate de arbitri de traseu si ne vom cunoaste mai bine toti

 

va astept si vineri si sambata :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poze de la antrenamentele cursei din 25.05.2007 le puteti gasi si pe www.cursascutere.com in galerie

 

avem deasemeni o noua pagina pe site - dedicata cursurilor de siguranta si perfectionare care le tine Trancanici pe acelasi circuit.

Mau,asta e plimbare pe circuit sau antrenament :angry: Pune-i pe toti cu genunchiul jos si sa bage maina in gaz. :bounce:

@bomboana chuppa chupps: Prodane,imi aud vorbe de la tine precum imi este frica sa vin de tine.Daca ai ceva de zis,zi-mi in fata nu imi vorbii pe la spate,ok.Hai ca o sa fac 2 poze le cbrica mea sa vezi de ce nu vin.Nu am ce alege din tine baietele.Vezi ca nu imi plac vorbele astea aruncate airurea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrarea este gratis pt toti spectatorii atat la antrenamente cat si la cursa ... iar la cursa avem un program special pt voi ... demonstratii de freestyle cum nu s-au mai vazut la noi ... am reusit sa aduc pt voi pe cei mai buni in domeniu : Trancanici, Dutu si nu in cele din urma Papuc

 

diseara la 20.00 amckart ... va astept

sambata seara tot la 20.00 amckart ... deasemeni

 

PS - mai este exact o saptamana pana la cursa :drums:

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu toate ca initial anulasem intalnirea de asta seara din motive organizatorice si de ploaie ... am fost totusi pana la circuit sa vad daca mai vin baieti porniti pe curse indiferent de vreme ... si dupa cum vedeti neam strans ceva ceva biggrin.gif ... am avut o intalnire in care neam cunoscut mai bine si mai ales incepatorii au aflat cate ceva despre ce presupune cursa, echipamentul, transponderele, steagurile arbitrilor de traseu ...etc ... si toate astea in timp ce afara ploua cu galeata ... sa speram ca ploaia o sa ne ierte maine seara la antrenamentul oficial de la ora 20 ....

post-2075-1179517337_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

diseara ne intalnim la circuit orele 20.00 doar daca nu ploua ...

 

in caz de ploaie antrenamentele oficiale se amana pt marti sau miercuri seara orele 20.00 - va anunt asta duminica :drums:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vremea a tinut cu noi ... pana diseara sper sa bag poze de la antrenamente in galiera de pe http://www.cursascutere.com

 

deja am foarte multi concurenti la categoria scuterelor si din pacate putini la motorete pana in 200cc ... chiar nu mam asteptat la asta avand in vedere ca sunt cele mai potrivite pt acest circuit .... si cine isi ia de ex un RS125 in capul meu are ceva sange de cursier in vene si spera ca macar odata in viata sa ajunga pe un circuit .

 

va astept

Editat de mau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...