RENEGADE Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 La motorul meu se pare ca s-a dereglat putin carburatia ca scoate foarte putin fum negru (amestec prea bogat in carburant sau aer?) pe un cilindru. Nu, nu e ulei ars sau altceva. Stiti pe cineva care se baga sa mi le regleze? Merci! Nu am turometru si nu pot sa o fac singur ca trebuie sa pun motorul in ralanti la 800rpm. dar nu am cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Ca tot veni vorba... Si eu am nevoie de reglaj la carburator si ma jur ca mi l-as face singur. PS.Dar e atat de al dracu de greu sa faci rost de scule, sa iti cumperi ce ai nevoie, sa cumperi manualul de reparatie, sa faci rost de schema carburatorului, etc. Daca as puea sa fac rost de ce-mi trebe singur mi-as regla motoru. Nu l-as lasa pe mana nimanui. Dar deh... mult prea dificil de facut rost de cele necesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Ca tot veni vorba... Si eu am nevoie de reglaj la carburator si ma jur ca mi l-as face singur. Ca tot il ai in garantie... Du-te,bre, la service-ul ala autorizat cat mai ai garantie la el si jumuleste-i cat poti de info. Uite, mai intreaba-i si despre surubul de nivel (ala din spate-dreapta auriu, cu imbus), cum influenteaza functionarea motorului? Ca si pe mine ma arde palma sa intru in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Ca tot il ai in garantie... Du-te,bre, la service-ul ala autorizat cat mai ai garantie la el si jumuleste-i cat poti de info. Uite, mai intreaba-i si despre surubul de nivel (ala din spate-dreapta auriu, cu imbus), cum influenteaza functionarea motorului? Ca si pe mine ma arde palma sa intru in el... Mi-am facut programare si ma duc miercuri la service sa vedem ce o fi cu el. O sa aflu ce o sa pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Ma, dar tie ce nu-ti place? Mie mi se pare ca merge brici al tau! Ma, cand e rece pufaie. Asta e ce nu-mi place. Ai vazut cum merge ca doar am fost impreuna... Apropos... sa nu va vina idei, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 mi-s martor. Morpheus pregateste berea aia daca vrei sa refac declaratia Da, recunosc, merge bine calda, ca doar AM FOST IMPREUNA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 Bine ca v-am fost de folos dar scrieti ceva si legat de topic sau batem cimpii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Imi cer scuze, eu am batut primul campii. Din cate cunosc eu daca pe esapament iese fum negru inseamna ca consuma benzina aiurea. Daca fumul dispare dupa ce motorul se incalzeste sau apare doar in turatii mari ale motorului inseamna ca ai mizerie in tobe si o arunca afara. Parca asa imi amintesc eu ca stau lucrurile. Cat priveste reglajul personal nu cunosc decat ce fac mecanicii de la united motors. Daca vrei iti dau datele de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate