Castravete Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Tot am asteptat sa deschida cineva un topic pe tema asta dar vad ca nu s'a ingramadit lumea . Uite asa il deschid eu si am sa pun si niste foto de la fata locului , multumita lui gizmo. Care mai aveti ceva foto suplimentare , ar fi o bucurie pentru cei care nu au fost acolo sa le vada . Am participat , mi'a placut si de abia astept urmatoarea cursa . Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Si Yo am fost acolo..dar nu am facut poze...dupa ce am terminat incalzirea am vazut ca am defect..ce bine ca particip la cat.B si am avut timp sa rapar cu ajutorul unui prieten..bah. Cursa a fost super...am simtit bine..para rau ca nu a fost sectiuni mai dificile. Intalnim la Sfantu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 asa incet ai mers ca si-a facut o pasare cuib pe casca ta? ce rezultat ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Din cate stiu ai abandonat la ultimile 2 ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 cuibul ii apartine lui Mihai(558) .. eu am fost 517 .. nu ca as fi mers eu mai repede ... nu am nici cea mai mica idee de rezultat .. nu prea le'am gasit pe nicaieri , eu unul ma bucur sincer ca am terminat ca a fost prima cursa pentru mine cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 cuibul ii apartine lui Mihai(558) .. eu am fost 517 .. nu ca as fi mers eu mai repede ... nu am nici cea mai mica idee de rezultat .. nu prea le'am gasit pe nicaieri , eu unul ma bucur sincer ca am terminat ca a fost prima cursa pentru mine cele bune rezultatele au fost puse la cladirea de cronometraj...stii aia mare unde statau fetele:) nu au fost nume numai numere si locul. cineva a fotografiat..speram ca va pune pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) LOL, hai la Zarnesti sa luam rezultatele. In alta ordine de idei a fost destul de fain. Cred ca la etapa aviatoare ma inscriu si eu, dar trebuie sa-mi platesc taxele din timp ca altfel iar ajunge cursa 2 milioane. Poate sa-mi recomande cineva vre-un club ? Editat Aprilie 24, 2007 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 LOL, hai la Zarnesti sa luam rezultatele. Yo am vazut al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 ceva poze mai vin si cu ceva filmuletze incarcate pe youtube ..dar mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Nice Solo...good job...nu ai facut poze la traseul enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) am poze de peste tot..aproape ca nu am stiut traseul de la a si b e prin padurea aia... sus la cate poze am facut trebuie sa ma angajeze astai din pacate la categorai c nu am facut ca ...na am participatt si eu...si cand am sarit in cap nu am putut sa mi fac poze Editat Aprilie 24, 2007 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 rezultatele au fost puse la cladirea de cronometraj...stii aia mare unde statau fetele:) nu au fost nume numai numere si locul. cineva a fotografiat..speram ca va pune pe forum. Le-am fotografiat eu si o sa le pun pe forum miine dimineata (le am la servici). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Pentru SOLO, o poza cu matale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) Rezultate: Editat Aprilie 25, 2007 de free2000alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) Rezultate: ...si o lista cu NUMAR DE CONCURS / NUME nu aveti ??? Editat Aprilie 25, 2007 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 ...si o lista cu NUMAR DE CONCURS / NUME nu aveti ??? nu pt ca femeia aia cu voce mare nu a avut timp sa scrie si numele in excel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 La 10 minute dupa premiere au fost disponibile si clasamentele cu numele si cluburile participantilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 La 10 minute dupa premiere au fost disponibile si clasamentele cu numele si cluburile participantilor. Mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 La 10 minute dupa premiere au fost disponibile si clasamentele cu numele si cluburile participantilor. scuze..ce am scris hehhe Sal Janel..pune si poze de actiune am vazut ca ai fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Multumim Janel..super poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Felicitari tuturor participantilor.Le meritati din plin. Si felicitari si fotografilor pt poze. Super tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Buna , Am si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 inca o serie de poze gata le am terminat...acum incerc sa incarc filmuletztele startul la a si la b +o urcare in forja.... mai bagatzi poze nu le tzineti numai pentru voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Iata-l pe Solo, dupa ce se incheiase cursa... Omul tot mai avea chef sa lucreze la ceva sarituri. A trebuit scos afara cu forta de catre organizatori. Asa se piloteaza 2 timpi-ul lui Solo de persoanele neinitiate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate