ketemeu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 O zi frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) Si filmul http://video.google.com/videoplay?docid=-3...ampulung+enduro Oricum mie cel mai mult mi-a placut prin satul de tigani, adrenalina pura Probabil ca am nimerit in mijlocul campionatului de ala care nimereste cei mai multi motociclisti castiga coroana de aur a lu regele cioaba, daca il si dai jos si-si rupe gatul primesti si bonus un cd de aur cu manele semnat de guta... Eu unul am avut proasta inspiratie sa ma aplec in momentul in care un cioroi a dat cu biciul dupa mine de pe caruta,si astfel m-a ratat ... Oameni amabili, am inteles ca au impartit o sticla de bere din mers cu domnul ketemeu, ca l-au vazut mai setos asa Editat Aprilie 24, 2007 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Si filmul http://video.google.com/videoplay?docid=-3...ampulung+enduro Oricum mie cel mai mult mi-a placut prin satul de tigani, adrenalina pura Probabil ca am nimerit in mijlocul campionatului de ala care nimereste cei mai multi motociclisti castiga coroana de aur a lu regele cioaba, daca il si dai jos si-si rupe gatul primesti si bonus un cd de aur cu manele semnat de guta... Eu unul am avut proasta inspiratie sa ma aplec in momentul in care un cioroi a dat cu biciul dupa mine de pe caruta,si astfel m-a ratat ... Oameni amabili, am inteles ca au impartit o sticla de bere din mers cu domnul ketemeu, ca l-au vazut mai setos asa Foarte frumos filmul, pentru tigani insa as merge si io cu voi sa ma pot razbuna pe cativa . ca asa am o boala pe astia care nu au loc de motociclisti. F...le m...ti`n gat de jegosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) nu au fost deloc egoisti tiganii. dupa ce l-au cinstit pe ionut mi-au dat si mie cu bere peste mecla si dupa ce au terminat sticla pe mine, au aruncat-o dupa florin pe care din fericire l-au ratat. la un moment dat a zburat si un lemn foarte aproape de capul meu. se pare ca cioroii erau foarte obisnuiti cu joaca asta si poate ca altii inaintea noastra nu au fost la fel de norocosi ca si noi. in rest, traseul a fost super!!!! Editat Aprilie 24, 2007 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 POze cu tiganii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Si filmul http://video.google.com/videoplay?docid=-3...ampulung+enduro Oricum mie cel mai mult mi-a placut prin satul de tigani, adrenalina pura Probabil ca am nimerit in mijlocul campionatului de ala care nimereste cei mai multi motociclisti castiga coroana de aur a lu regele cioaba, daca il si dai jos si-si rupe gatul primesti si bonus un cd de aur cu manele semnat de guta... Eu unul am avut proasta inspiratie sa ma aplec in momentul in care un cioroi a dat cu biciul dupa mine de pe caruta,si astfel m-a ratat ... Oameni amabili, am inteles ca au impartit o sticla de bere din mers cu domnul ketemeu, ca l-au vazut mai setos asa nu au fost deloc egoisti tiganii. dupa ce l-au cinstit pe ionut mi-au dat si mie cu bere peste mecla si dupa ce au terminat sticla pe mine, au aruncat-o dupa florin pe care din fericire l-au ratat. la un moment dat a zburat si un lemn foarte aproape de capul meu. se pare ca cioroii erau foarte obisnuiti cu joaca asta si poate ca altii inaintea noastra nu au fost la fel de norocosi ca si noi. in rest, traseul a fost super!!!! dasta nu`i suport eu.... dar voi chiar nu ati luat nici unu pe sub roti...sau macar asa o gheata in cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate