Okesz Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 Cine merge la enduro maine (sambata)? Ma gandesc sa ies pana la o distanta de max. 200 km de Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigly Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 Salut, La munte a cam plouat in ultima saptamina. Eu vroiam sa ma duc pe undeva Duminica (Simbata nu pot) dar astept sa mai vad cum arata vremea. Daca nu, poate fac Duminica o tura cu plecare din Tunari spre Snagov pe drumuri de tara si padure. Daca esti interesat da un semn Simbata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 Tigly, vezi ca sunt 2 baieti cu KTM-uri (525 EXC si LC4) care se dau aproape in fiecare zi de weekend prin padurile de la Snagov. Pe unul il cheama (parca) Arthur. Isi tin motoarele la un service pe centura - de la podul Otopeni, cum mergi spre Autobavaria/ Phillip Morris, la aprox 200m de pod, pe dreapta. langa calea ferata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 30, 2004 Autor Share Postat Iulie 30, 2004 Ce fel de endurist esti Tigly, daca te sperie noroiul? Daca nu este un pic de noroi n-are nici un haz enduro pe praf si carari batatorite. Ce vei face la toamna, iti bagi motorul in tipla si astepti pana iunie? Iar plimbatul in padurile de pe langa Snagov nu este enduro, eu acolo am facut rodajul si stiu despre ce vorbesc (plus ca acolo este cel mai mare noroi daca ploua). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 30, 2004 Share Postat Iulie 30, 2004 m-as baga si io...si-asa nu prea am ce face in uichend... am un dr650R cu cauciuce de enduro-strada...merge? 0722621060 Catalin chiar ma gandeam la un drum...cabana Voina-Plaiul Foii sunt cam in jur de 200km pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 30, 2004 Autor Share Postat Iulie 30, 2004 Am uitat sa mentionez, eu ma gandesc sa fac enduro adevarat, am motor pe care-l plimb pe remorca si nu merg cu el pe sosea. Deci fara cauciucuri de enduro adevarat sau cross nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate