florinmotoare Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Mi-am luat Nipra,e mare ,e urata,e demontata,va fi montata si e a mea deci m-am intors si pe forum,dupa ce il montez si il pun in functiune pun si poze. Apropo,Nipra mea a fost un pic cioparita,mie imi place originala,deci am una bucata rezervor de harley(dyna classic) de vanzare,o aripa de fata home made draguta si niste cutii de bagaje putin lovite si fara suporti de vanzare curand vor veni si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 alt maniac... bine ai revenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Dap...! ..intra in oase, si nu mai iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Mi-am luat Nipra,e mare ,e urata,e demontata,va fi montata si e a mea deci m-am intors si pe forum,dupa ce il montez si il pun in functiune pun si poze. Apropo,Nipra mea a fost un pic cioparita,mie imi place originala,deci am una bucata rezervor de harley(dyna classic) de vanzare,o aripa de fata home made draguta si niste cutii de bagaje putin lovite si fara suporti de vanzare curand vor veni si poze In primul rand...FELICITARI!!!In al doilea rand,eu as vrea sa fac troc cu tine,cu gentile alea de bagaje sau ce or fi ele.. Dar am o rugaminte,pune si tu niste poze cu ele.Daca se potrivesc la nipra mea(clasica),LE IAU SIGUR! Multumesc si sa auzim numai de nipre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Dap ..pune poze si cu rezervorul...vreau sa vad daca s-ar potrivi cu fierul meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 bravo, sa-l faci bine, sa nu mai spuna lumea ca niprurile sint jeguri, sper sa ne vedem pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 rezervorul este de pe motorul din linkul astahttp://calgaryharley.com/Portals/0/Touring%20FLHTCU.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 adica: http://calgaryharley.com/Portals/0/Touring%20FLHTCU.jpg si cat vrei pe rezervor? are si carcasa aia cu ceasuri cu tot? adica ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 modelul asta de harley are ceasurile pe carena,pe rezervor se afla doar o cutie pentru acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 mdaa....prima dragoste nu se uita niciodata..respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 pune si tu poze cu coburile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 momentan nu am posibilitatea sa fac poze dar sunt ceva in genul celor vechi de pe BMW(ADICA DE PLASTIC) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate