Vladlx Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 stiam asta ) , da` tot nu inteleg cum am ajuns la un baiat cu speedfight in aviatiei are brevet mah ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 Salut. Incercati va rog frumos sa va abtineti in a fi OFF-TOPIC. Multumesc Tin sa va multumesc tuturor celor care au venit la SMAEB, dar in special lui Vlad, pentru ca a fost singurul care s-a miscat si a realizat ceva pentru CSR. Rusine mie si noua, bravo VladuLe A fost ceva mai slab SMAEB-ul de anul asta in comparatie cu cel de anul trecut :| Am ramas cu un gust putin amar ... ma asteptam la mai mult M-am suit pe niste capritze de nu-mi mai venea sa ma mai dau jos... Off-Topic: Costy ai noroc ca nu-s hotarat sa-mi iau Cagiva Mito 125 ca-ti dadeam fum cu CBR-ul tau cu tot Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Off-Topic: Costy ai noroc ca nu-s hotarat sa-mi iau Cagiva Mito 125 ca-ti dadeam fum cu CBR-ul tau cu tot Asfalt uscat si salutari cu farul! Offtopic. Pana te hotarasti sa iti iei Mito mai baga 5 ture cu 25-30km/h. Cbr`ul , sa vedem daca va fi CBR, Si daca ar fi asa si cu Cbr`u te-as alerga , Iti iei Mito Delimitat? NU fuge cam tare? "Ai noroc" ) Hahahaha NU DAU NICIODATA INAPOI , Am un CBR in familie e dispus oricand sa iti arat ce poate aia 14 cai ) Un sfat ptr tine. Mai usor cu viteza asta mare in orash ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Offtopic. Pana te hotarasti sa iti iei Mito mai baga 5 ture cu 25-30km/h. Cbr`ul , sa vedem daca va fi CBR, Si daca ar fi asa si cu Cbr`u te-as alerga , Iti iei Mito Delimitat? NU fuge cam tare? "Ai noroc" ) Hahahaha NU DAU NICIODATA INAPOI , Am un CBR in familie e dispus oricand sa iti arat ce poate aia 14 cai ) Un sfat ptr tine. Mai usor cu viteza asta mare in orash ) Offtopic: Costy, pana te alergi cu alias cu 150 (metri, inci, ce vrei tu) prin oras, ai grija, mosule, la "dezacoardele" alea Apropo tu esti de neam cu motoru'? Nu-mi faci si mie cunostinta cu ceberica ? Ontopic: Mai a fost frumos la salon, se putea mai bine dar nu ne plangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Offtopic: Costy, pana te alergi cu alias cu 150 (metri, inci, ce vrei tu) prin oras, ai grija, mosule, la "dezacoardele" alea Apropo tu esti de neam cu motoru'? Nu-mi faci si mie cunostinta cu ceberica ? Ontopic: Mai a fost frumos la salon, se putea mai bine dar nu ne plangem Care e problema daca fac dezacorduri ,nu este problema ta, V-ati luat toti scutere si suntei smekeri acu. Am un cbr in familie, adica are cineva de la mine din familie un CBR. PS. ESTI CAM LINGUSITOR.Repede iei foc ptr alias, este cumva seful tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) ma sa mor daca stiu pe vreun baiat cu speedfight rosu in aviatiei ... e posibil sa ma fi vazut acolo in aviatiei ...dar nu la un baiat cu speedfight...era parcat motoru?unde mai exact?era un speedfigt langa motoru meu? Eu cred ca ti-ai lasat cbr-ul in ploaie si a intrat la apa , deaia la confundat kidmeister cu un speedfight Editat Mai 4, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 pai faza e k am incurcat eu oalele ... defatp era jetforce-ul LUI pe care l-am vaz de atatea ori incat am crezut k acolo sta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate