nick 85 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 De la un timp cand ma opresc de la viteza mai mare pe loc se aude un zgomot de la discul de frana fata. nu stiu cum sa va explic zgomotul, cam cum face si la masina. Sa fie oare gata placutele de frana. Ca am vazut ca nu au canal, sau cel putin nu se vede sa le controlez. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 La mine s-au tocit intai placutele pe spate. Am observat intr-o dimineata cand am scos motorul din garaj "in liniste". Se auzea bine un harsait de metel pe metal fara sa franez. Cand am dat placutele jos, una era tocita de tot iar cealalta mai avea 0,5mm. La tine daca zici ca se aude numai la viteze mari nu cred ca s-au tocit, poate au prins o pietricica ceva. Sfatul meu este sa dai jos placutele si sa te uiti la ferodou. Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate