Ravenitza Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 super...am si eu cu cine iesi respect pt alegere, si eu am avut intentia asta. sa ai grija de ea! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Felicitari, motorul e super si mie imi plac la nebunie ijurile, iata o poza cu al meu, nu e chair ca al tau, mai am de lucru, trimite-mi invitatie pe mess ca sigur avem ce vorbi. Yahoo Id: parintele_ciprian@yahoo.com fain utilaj parinte!respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 Felicitari, motorul e super si mie imi plac la nebunie ijurile, iata o poza cu al meu, nu e chair ca al tau, mai am de lucru, trimite-mi invitatie pe mess ca sigur avem ce vorbi. Yahoo Id: parintele_ciprian@yahoo.com Ok , ADDED ! felicitari pt motor , e chiar superb ! super...am si eu cu cine iesi respect pt alegere, si eu am avut intentia asta. sa ai grija de ea! :* Raven , ti-ai luat permisu' ?! daca da , lasa-mi un msg si ieshim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 inca nu...deja imi pierd rabdarea cu scoala mami lor.... in fine, dau un semn cand il iau si ne vedem pana atunci o sa fiu in poligon cu fzrul la antrenamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_sim Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) Pot spune ca motorul tau era cat pe-aci sa faca victime prin iasi ...nu de alta da era sa-mi rup gatu la cat m-am uitat dupa ea cand a trecut pe Copou....deci nu-mi venea sa cred ca e ij desi vedeam motorul bine. Are si un sunet f misto. Felicitari si sa te poarte muuulti km fara probleme. Se pare ca a meritat asteptarea! Editat Mai 4, 2007 de Costin_sim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate