florinmotoare Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) Salutare frati nipristi,am inceput reconditionarea unui nipru original si m-am blocat din cauza unor piese mici,daca v-ati modificat motoarele si aveti asa ceva ramas pe acasa va rog nu le aruncati,donatimi-le mie.Este vorba de urmatoarele piese:capac rezervor original,cana de benzina chiar si defecta dar sa fie originala,cele 3 piese care vin in continuarea tijei de la ambreiaj la iesirea din cutia de viteze. platesc in bere la bucov. Editat Aprilie 27, 2007 de florinmotoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 gaspar0744472055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 nu fii mah jmeker ca bucovu s-a amanat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssven Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 bai o vopsim calumea cum am vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 schema original;a e albastru, negru sau rosu cu dungi albe, sau kaki, eventual, dar la noi nu se gasesc Dnepre militare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Aprilie 27, 2007 Autor Share Postat Aprilie 27, 2007 schema original;a e albastru, negru sau rosu cu dungi albe, sau kaki, eventual, dar la noi nu se gasesc Dnepre militare. al meu e albastru,dar o sa-l fac negru problema e ca e inscris fara atas,cum fac sa-l inscriu cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 la asta lucram si noi, adica io si Aleko. La nipre se pare ca nu e serie batuta pe atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 camd rezolvati problema da-mi si mie Alekule un semn. @florin: cumpara piesele de la cutie noi, costa o nimica toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate