liviu_m2002 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Faza ii ca-s incepator si as vrea sa-mi iau ceva nu prea puternic dar nu vreau sa fie ceva prost. Daca stiti despre probleme tehnice sau alte aspecte care trebuie luate in seama va rog sa-mi spuneti. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 Faza ii ca-s incepator si as vrea sa-mi iau ceva nu prea puternic dar nu vreau sa fie ceva prost. Daca stiti despre probleme tehnice sau alte aspecte care trebuie luate in seama va rog sa-mi spuneti. Multumesc Uite aici tot ce trebuie : /index.php?showtopic=68081 PS, foloseste pls functia SEARCH cand ai vreo intrebare sau nelamurire , s-ar putea sa gasesti intrebarea si raspunsul pe alte topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Apropo de numele topicului... eu stiu ca Hyosung e "inrudit" cu Suzuki, nu cu Honda... Editat Mai 2, 2007 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate