Sari la conținut

liviu_m2002

Membru
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    liviu_m2002@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Transalp 700

Vizitatori Recenți Profil

954 citiri profil

liviu_m2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. It"s all about the money Update Nicio problema pana acum cu etansarea.
  2. Poate o fi amortizorul meu pe spate uzat deja, dar cu pasager, la denivelari foarte mari agat cu burta. Pentru fata, am pus arcuri progresive cu ulei standard si se simte mai tare suspensia. Nu pot sa zic ca este mai bine sau mai rau. ABS-ul face toti banii, mai ales daca esti nou intr-ale motociclitului. Parerea mea ca este diferenta intre a fi sau a nu fi pe jos, la o franare brusca.
  3. La multi kilometri uscati si fara probleme. In alte circumstante, m-as fi gandit de doua ori inainte sa fi cumparat transalpul.
  4. Vezi ca sunt transalpuri noi dezmembrate pe site-uri italiene. Eu am luat de la ei. http://www.clicmotor.it/ricambi-moto-honda-transalp-c-290_450.html http://www.clicmotor.it/ricambi-moto-honda-xl-c-290_480.html Cand ai facut ultima data jocul la supape ? Este posibil sa se fi destrans supapa ? Liviu
  5. Eu am folosit silicon la tub, daca mergi pe prima pagina vei vedea de care am folosit. Parerea mea e ca indiferent ce folosesti, daca degresezi bine locul, o sa functioneze.
  6. Salutare, Primavara asta vreau sa-mi servisez furca fata si cu ocazia asta vreau sa-mi instalez arcuri progresive. O singura nelamurie am, catintatea de ulei din furca trebuie sau nu modificata odata cu instalarea arcurilor ? Arcurile progresive sunt cu 5 mm mai lungi decat cele stock. Liviu
  7. Daca iti este frica de schimbat roti, poate faci si tu asta : /index.php?/topic/725474-etansare-janta-cu-spite/ Nu ti-am trimis link-ul pt ca sa ma laud sau ceva, ci doar ca si FYI. Eu folosesc Mitas e-08 fata/spate. Pana acum nu am nimic de reprosat nici cauciucului nici "improvizatiei".
  8. La consum chiar nu am vazut vreo diferenta. Ma gandesc ca daca faci foarte multe drumrui lungi, acolo vei vedea o usoara scadere. Scopul pentru care am pus pinionul a fost pentru ca sa reduc turatia motorului. Recomand tuturor sa faca aceasta modificare. Intre 90-100 se simte cel mai bine si nici nu apar vibratii nedorite.
  9. Am pus eu pinion cu 16 dinti. Diferenta este de 500 de ture in treapta a 5-a. Nu am sesizat sa fi pierdut cuplu, trage la fel de bine, doar in treapta 1 mi se pare ca smuceste daca se merge la relanti.
  10. Iti recomand si eu Heavy Duties. Dupa motorul meu au facut sablonul cricului. Desigur si eu tot 700 am.
  11. liviu_m2002

    3d Printing

    Salut, Eu colaborez impreuna cu o firma ce poate scana piesa. Astfel se poate reproduce integral si cu o fidelitate ridicata. Doar ca nu e tocmai ieftin. In cazul unei roti dintate, cel mai bine ar fi sa fie desenata.
  12. liviu_m2002

    3d Printing

    Salutare tuturor, Nu de mult am intrat si eu in lumea imprimantelor 3d. Pana acum tot m-am obisnuit cu imprimanta. Daca aveti nevoie de suporti, prinderi, piese mici din plastic, va pot ajuta. Dimensiunile maxime pe care le pot printa sunt 200 x 200 x 200 mm. Ca si precizie, pana acum am scos 0.2 - 0.3 mm, dar asta depinde si de ce piesa printez. Daca aveti ceva de facut, va astept. Liviu Ma gasiti si aici : https://www.facebook.com/Layers-1695268674038836/ Pun si cateva poze cu ce am facut pana acum
  13. liviu_m2002

    Util

    Cine stie unde pot gasi acetona cu concentratie ridicata 99% ? Am fost pe la farmacii, dedeman, la rembrandt (magazin cu tot felul de vopsele si materiale).
  14. liviu_m2002

    BURSA LOCALA

    Vand si eu o casca flip-up Airoh marimea M. Este uzata, are zgarieturi, dar nu in campul vizual. Se poate vedea in poze starea ei. Este doar de mine purtata, a fost luata de noua. Pret 50 de lei.
×
×
  • Creează nouă...