Sari la conținut

liviu_m2002

Membru
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de liviu_m2002

  1. It"s all about the money Update Nicio problema pana acum cu etansarea.
  2. Poate o fi amortizorul meu pe spate uzat deja, dar cu pasager, la denivelari foarte mari agat cu burta. Pentru fata, am pus arcuri progresive cu ulei standard si se simte mai tare suspensia. Nu pot sa zic ca este mai bine sau mai rau. ABS-ul face toti banii, mai ales daca esti nou intr-ale motociclitului. Parerea mea ca este diferenta intre a fi sau a nu fi pe jos, la o franare brusca.
  3. La multi kilometri uscati si fara probleme. In alte circumstante, m-as fi gandit de doua ori inainte sa fi cumparat transalpul.
  4. Vezi ca sunt transalpuri noi dezmembrate pe site-uri italiene. Eu am luat de la ei. http://www.clicmotor.it/ricambi-moto-honda-transalp-c-290_450.html http://www.clicmotor.it/ricambi-moto-honda-xl-c-290_480.html Cand ai facut ultima data jocul la supape ? Este posibil sa se fi destrans supapa ? Liviu
  5. Eu am folosit silicon la tub, daca mergi pe prima pagina vei vedea de care am folosit. Parerea mea e ca indiferent ce folosesti, daca degresezi bine locul, o sa functioneze.
  6. Salutare, Primavara asta vreau sa-mi servisez furca fata si cu ocazia asta vreau sa-mi instalez arcuri progresive. O singura nelamurie am, catintatea de ulei din furca trebuie sau nu modificata odata cu instalarea arcurilor ? Arcurile progresive sunt cu 5 mm mai lungi decat cele stock. Liviu
  7. Daca iti este frica de schimbat roti, poate faci si tu asta : /index.php?/topic/725474-etansare-janta-cu-spite/ Nu ti-am trimis link-ul pt ca sa ma laud sau ceva, ci doar ca si FYI. Eu folosesc Mitas e-08 fata/spate. Pana acum nu am nimic de reprosat nici cauciucului nici "improvizatiei".
  8. La consum chiar nu am vazut vreo diferenta. Ma gandesc ca daca faci foarte multe drumrui lungi, acolo vei vedea o usoara scadere. Scopul pentru care am pus pinionul a fost pentru ca sa reduc turatia motorului. Recomand tuturor sa faca aceasta modificare. Intre 90-100 se simte cel mai bine si nici nu apar vibratii nedorite.
  9. Am pus eu pinion cu 16 dinti. Diferenta este de 500 de ture in treapta a 5-a. Nu am sesizat sa fi pierdut cuplu, trage la fel de bine, doar in treapta 1 mi se pare ca smuceste daca se merge la relanti.
  10. Iti recomand si eu Heavy Duties. Dupa motorul meu au facut sablonul cricului. Desigur si eu tot 700 am.
  11. liviu_m2002

    3d Printing

    Salut, Eu colaborez impreuna cu o firma ce poate scana piesa. Astfel se poate reproduce integral si cu o fidelitate ridicata. Doar ca nu e tocmai ieftin. In cazul unei roti dintate, cel mai bine ar fi sa fie desenata.
  12. liviu_m2002

    3d Printing

    Salutare tuturor, Nu de mult am intrat si eu in lumea imprimantelor 3d. Pana acum tot m-am obisnuit cu imprimanta. Daca aveti nevoie de suporti, prinderi, piese mici din plastic, va pot ajuta. Dimensiunile maxime pe care le pot printa sunt 200 x 200 x 200 mm. Ca si precizie, pana acum am scos 0.2 - 0.3 mm, dar asta depinde si de ce piesa printez. Daca aveti ceva de facut, va astept. Liviu Ma gasiti si aici : https://www.facebook.com/Layers-1695268674038836/ Pun si cateva poze cu ce am facut pana acum
  13. liviu_m2002

    Util

    Cine stie unde pot gasi acetona cu concentratie ridicata 99% ? Am fost pe la farmacii, dedeman, la rembrandt (magazin cu tot felul de vopsele si materiale).
  14. liviu_m2002

    BURSA LOCALA

    Vand si eu o casca flip-up Airoh marimea M. Este uzata, are zgarieturi, dar nu in campul vizual. Se poate vedea in poze starea ei. Este doar de mine purtata, a fost luata de noua. Pret 50 de lei.
  15. Am exact modelul asta de proiectoare. Sunt foarte multumit de ele. Le-am cumparat de aici : https://www.facebook.com/BBCRacing Am primit si un intrerupator de montat pe ghidon. Pretul nu e asa de mic ca si pe site-ul tau, dar tinand cont ca si-au pus si ei un castig, mi s-a parut ok (a fost 290 de lei).
  16. Iti recomand unul cu magnet : https://www.louis.de/en/artikel/magnetic-oil-drain-plug/10002912?list=47651001 sau mai este asa : http://www.romimoto-piese.ro/search/buson/in/all/article/543982 http://www.romimoto-piese.ro/search/buson/in/all/article/543981 La romimoto fac comenzi de pe louis. Sunt baieti seriosi.
  17. Merge transalpul Inca nu am auzit sa fie la 100 de grade la 120. Ce temepraturi ai prins, totusi ? Cu prima ocazie cand o sa am de mers in Germania, fac si eu o extravaganza din asta. Foarte frumos !
  18. Salut, Am si eu o asemenea casca. Am luat-o pt design, arata super bine Pot sa spun ca e zgomotoasa, eu am la transalp parbriz de touring, dar tot zgomotoasa ramane. Se aude un fluierat de la vantul ce se strecoara printre ochelari si casca. Aceeasi problema am observat-o si eu cu vizibilitatea, seara se vede un pic cam rau. In rest e super ok si cu spalatul, captuseala usor detasabila, sunt materiale de calitate folosite, mai ales ca ochelarii au lentile carl zeiss. Un mare avantaj pe care il are casca asta sau orice casca cu ochelari separat e faptul ca nu se aburesc ochelarii. Am mers pe ploaie, pe rece, cald, nu s-au aburit. Eu unul ma gandesc sa iau si un model vancore pe viitor, doar pt partea de mandibula. In rest pt casca de oras e ideala. Am avut inainte o casca airoh sv55 sau asa ceva ( casca flip-up ). E muuult mai usoara cea de la shark, are 1000 si ceva de grame fata de 1500 cea flip-up. Plus ca e si mai mica la nivel de dimensiuni generale, mult mai usor incape in top case. O poti folosi si la schi, eu am folosit-o cu succes, nu iti ingheata fata in conditii de ger. Aici am gasit un review bun
  19. Am facut si eu trecerea de la metzeleler la mitas. Parerea mea e ca primesti mai mult pentru banii dati din partea celor de la mitas. La orice brand se intampla ca si la CuCun. Acum sa vezi daca poti face ceva sa recuperezi banii. Eu zic sa-i contactezi.
  20. Arata de zile mari ! Eu am modelul mai vechi, dar la fel de robuste si bine facute. Sa ai noroc la ele !
  21. Daca stiam asta o faceam acu multa vreme. Roata fata se simte asa de bine in modul asta. O recomand tuturor. Sunt curios sa vad cum se comporta odata cu uzara cauciucului.
  22. Am iesit la cateva ture cu motorul si am observat o chestie destul de interesanta. Directia se simte mult mai usoara si agila. Parca te roaga sa te inclini mai tare Acum nu stiu daca e din cauza ca am renuntat la camera si implicit roata e mai usoara. Pe langa asta am mai schimbat si cauciucurile, mi-am pus niste inaltatoare de ghidon si am pus vaselina la rulmentii rotii. Toate acestea pot sa contribuie la modul in care se comporta acum roata. Intreb si pe altii daca au observat ceva diferit cand au scapat de camere.
  23. Bine de stiut !!! Mi s-a intamplat sa am nevoie de o cheie de 24 sau 22, nu mai retin exact. Au fost cativa automibilisti destul de amabili sa opreasca sa ma intrebe daca n-am nevoie de ajutor. Culmea a oprit un nenea cu o dacie plina de scule ( stiti cum e cu Dacia ))) si dintre toate sculele numai de 24 nu avea. Cheile lui se terminau la 19 Noroc cu unul cu duba ce s-a oprit si avea.
  24. liviu_m2002

    BURSA LOCALA

    Am de vanzare : - cauciuc Metzeler Tourance 100/90-19 DOT 2011 - camera R19 nu are petece - camera R17 are doua petece, dar nu scapa aer (poate fi folosita pe post de rezerva) total 100 lei neg PM pt cei interesati
×
×
  • Creează nouă...