Shobolanu' Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 Cautam pe net piese shi am dat de un site cu choppere superfaine. Pofta mare: http://www.choppersforever.com/ P.S. Cred ca o sa ajung sa umblu cu chilotzii sparzti la gaoz shi sa ma las de fumat shi baut cel putzin un an de zile ca sa pot sa-mi iau piesele poftite de poftele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 Jucaria asta ma da pe spate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 Am pus short-cut-ul la adrese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 asta tot de pe choppers forever este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 al dracu sporster ca fain arata ma inebunit:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 18, 2004 Autor Share Postat Septembrie 18, 2004 barbate (robybiker) daca vrei sa-tzin iei sportster zi ca poate pot sa-tzi dau nishte sfaturi utile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 ok mai barbate...dar nam nevoie oricum mersi mult te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 asta tot de pe choppers forever este EU CRED CE E CHOPPPPPPPPPPPPPPPPPPER!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 adica ce vrei sa spui?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 18, 2004 Autor Share Postat Septembrie 18, 2004 (editat) Bafta la alegere! P.S. daca iei un sportster cu 4 viteze(sub 1990) sa pui in calcul "donatzia" la Andrew's gears care e substantziala....shi in nici un caz sa nu fie mai nou de 1998 ca o sa ai probleme mari.... dar cred ca shti la ce ma refer! Editat Septembrie 18, 2004 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 18, 2004 Share Postat Septembrie 18, 2004 Iaso Shobolanu'!M-ai pus putin pe ginduri; ce ai vrut sa spui cu un Sportster mai nou de 98,ca al meu e din 97?!E de bine , e de rau?? :what:Spune-mi si mie ce stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 19, 2004 Autor Share Postat Septembrie 19, 2004 Dap e fost un an cool pt Sportstere, cutie buna shi probleme putzine... Totzi cunoscutzii mei care au Sportstere mai noi de 98 au avut shi au probleme garla. Cele mai nashpa sunt alea din 2004. Un amic il duce la reparat(un XL din 2004) din doua in doua luni...shi prima data a trebuit sa-l duca la 2 zile dupa ce l-a cumparat. Destul de sux! Iar Schilaci, tu eshti cel mai in masura sa zici daca ai avut probleme cu el sau nu. Al meu e din 86 shi in afara de cutia de viteze(care oricum e punctul slab la XL-urile din 86-90...ce sa mai zic , tipu care l-a avt inainte a pus a-ntaia pe mainshaft din 82 shi a indoit shaftul = a facut cutia varza) nu am probleme ! Acum ashtept sa-mi vina din State un kit complet de la Andrew's gears shi schimb tot in ea. Costa distractzia destul de mult da merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 Multzam Sshobolanu',Eu de cind am fierul nu am avut probleme cu el, in afara ca din cind in cind se incapatineaza sa nu treaca pe neutral, trebuie sa-l gadil mai gingas la spotul ala, in rest totul e O.K. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 19, 2004 Share Postat Septembrie 19, 2004 mah,io unul nu reusesc sa descarc pozele alea....adica le salvez da nu le mai pot deschide,cica nu recunoaste formatul...hmmmm si cum eu nu ma pricep intr-ale computerului....asta e. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 auzi black poti transforma mozele in formatul jpg cu programul photo paint si eu am patit la fel dar leam facut jpg si acum le vad perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 vreau si eu un d-ala, da care ati pus voi japegurili alea, care atunci cand CLICK-ez pa ae, ea se EXPAND-eaza...da niste chestii d-astea poti sa le montezi si pa F.M.I.? A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 da mah,da cum le transfer in photo-nustiuce ala? pana nu aduc pe un meseriash in computere sa fac,no chance... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate