Admin l.u.v Postat Mai 1, 2007 Admin Share Postat Mai 1, 2007 ..La un VN 1500? Imi trebuiesc la roata fata,cind am desfacut-o s-au rupt citeva? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 9, 2007 Autor Admin Share Postat Mai 9, 2007 Nimeni nu stie nimic?? Vreun sfat,ceva,vreun meserias care poate confectiona asa ceva? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Salut! Incearca la Motoadventure - peste drum de Gradina Botanica. E in acelasi magazin cu KTM. ID mess - mymotopiese telefon - 021 311 42 67 program luni-vineri de la amiaza pana la 8PM si parca au deschis si sambata dimineata. Faci comanda, fara sa dai avans si astepti ~2 saptamani incepand cu prima miercuri. Eu mi-am luat pentru Dominator de la ei. Aduc numai piese originale si-s la preturi mai mici decat la importator. Pe mine m-a costat 2€ spita cu tot cu saiba si niplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate