bandi Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 hai ca bag acilea nishte poze - pana mi le da DVD jos... scuze ptr calitatea imaginii, scula e shutita fara manual iote buey ca are shi trike-u' loc acilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 cam asha ar arata noua locatzie... partea 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 partea 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 DVD esplica la nijde novici... "buey shi-am dat-o pe spate... sau i-am dat 200?... sau am loat-o pe-o roata?... nu mai jdiu, da' avea nishte craci..." baiatu' de la ADP din dreapta sus lua notitze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 Gara Baneasa. Un tren pe ora (in zilele agitate...) shi noii chiriashi. sa-i vad ai dreq rolleri ca mai trec in goana, sa ne disturbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 Old bikers, new bikers, drunk bikers... asta-i dedicata lui renegade, marele absent din tura de noapte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 Roadhogs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 5, 2004 Share Postat August 5, 2004 Orice ar fi, nu recunosc nimic... Ii e'splicam d-lui Huidu (in dreapta) cum merge pe o roata Razvan (in stanga) cu deliciosul KTM din posesie, pe care-l testasem si eu cu o zi inainte.... Ai facut poze pe nv.... ce lucratura fina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 Doro: "Jur sa muara tzac shi pac ca daca mai zice asta din spatele meu ceva de rau de cursurile mele de moto asha-i dau o zmetie cu poshtetuza... ei las' ca vede el diseara sare-n ciorba... sa-i iasa okii ca la melc! aoleu, iar mi-am amintit de hapciupaliii aia de la banca, sa vezi ce bastyrce le dau shi lor daca se mai leaga de fluturashii noshtri!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 catalin AKA hidden roadhog (de data asta nu s-a mai ascuns...): "poate reushesc sa vand cutiile de ETZ lu' asta cu trike-u' ca macar are un'sa le puna... shi e negre deci merge..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 da bre, se potrivesc coburii de ETZ shi la asta albastra din mijloc... nu-i albastra? e turcoaz? e gri petrol? e antracit? ce conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 politzia vegheaza da' nu garanteaza... cum povestea shi radupop "buna seara/ buna seara/ ce facetzi acilea?/ iote frecam duda ca la arc nu mai e voe/ bine-bine da' suntetzi cumintzi?/ suuntem.... bine pa". intre timp nflt tzinea de shase ca se dezmortzisera adepishtii la apus de soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 roadhogs & friends ready to go... mai rasfiratzi baetzi, mai rasfiratzi! buey sper ca nu v-az dus sa protestatzi la arc cum vroia george... motoru' lu' catalin era la demo mai pe seara, sper ca shi posesoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 5, 2004 Autor Share Postat August 5, 2004 in sfarshit Darian s-a prins de ce bobla fatza... apasa Pepe pe rezervor - nu-i nimic, cu pasagera fatza nici nu mai atinge asfaltu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 buei ce poze nashpa ai reusit sa faci cu scula aia de aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 6, 2004 Autor Share Postat August 6, 2004 buei ce poze nashpa ai reusit sa faci cu scula aia de aparat nu vrei - nu cumperi! tz-am zis bre ca nu-sh cum sa-l folosesc, asta este... ca sa nu mai vorbesc ca mai toate or fost pe fuga, "instantanee" - vezi dobrescu & darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Doro: "Jur sa muara tzac shi pac ca daca mai zice asta din spatele meu ceva de rau de cursurile mele de moto asha-i dau o zmetie cu poshtetuza... ei las' ca vede el diseara sare-n ciorba... sa-i iasa okii ca la melc! aoleu, iar mi-am amintit de hapciupaliii aia de la banca, sa vezi ce bastyrce le dau shi lor daca se mai leaga de fluturashii noshtri!" De la care banca? ... cea a lu' Dorotea sau te referi la altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat August 6, 2004 Autor Share Postat August 6, 2004 De la care banca? ... cea a lu' Dorotea sau te referi la altcineva? mesaju' ala era doar pentru conaisseurs... asha ca or' eshti or nu eshti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 6, 2004 Share Postat August 6, 2004 Daca ai stii ce am mai oftat ca nu am ajuns. Merci de dedicatie. Acuma nu stiu ce sa inteleg da las' ca-mi explici tu. Cred ca co-blue era surpriza nu? Sau... Dane, n-o mai da la intors ca te-a surpins. Tot nu am inteles cine era cu cracii in sus? Sa inteleg ca tu erai pe spate si...am uitat Lasa Alex ca vii la mine si sa-ti vad fata cind te-oi pune in fata radarului. Sa vezi acolo wheelie-uri la 900km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate