Merenptah Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 am urmatoarea problema: s-a rupt surubul de evacuare a uleiului. mai precis s-a rupt "capacul" cu piulita si trebuie desurubata partea care a ramas acolo, inauntru. surubul a fost strans foarte tare de catre persoana care a facut ultima oara operatiunea de schimbare a uleiului (sau poate si datile anterioare). inteleg ca piesa care trebuie pentru a scoate dinauntru partea care s-a rupt din surub se cheama extractor. care aveti asa ceva si ma puteti ajuta? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Pune o poza sa vad cat de mare este gaura in care trebuie sa bagi extractorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 eu am da mi un tf 0723394678 Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 gata, voi rezolva cu @mdvn. nultumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 deci.... nu s-a rezolvat . piesa pe care o are Dragos (merci inca o data pentru bunavointa, raman datoare cu o bere ) este opusul a ceea ce imi trebuie mie. o sa fac astazi o poza cu locul problema si o sa o postez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) .... scuze ... nu m-am uitat atent la data Editat Aprilie 30, 2008 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 aÂş putea încerca eu să te ajut ... daca ai drum prin zona Bellu, Pieptănari detalii pe mp Gizas craist, suparstar... E topic din 3 mai 2007... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil inside Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Gizas craist, suparstar...E topic din 3 mai 2007... si a rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate