keoops Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 sincer nu stiu cauza de ce in mers numai in treapta a doua merge in suturi ma dispera si sincer vas fi recunoscator daca ati putea sa-mi dati o indicatie cam de la ce ar putea fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 pai nu mai merge cu treapta a doua... sunt prea putine date initiale ca sa scoti o solutie de pe forum... si nu e nimic logic din ce spui tu... adica e ciudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 orice rezolvare usoara ai cauta, adevarul este ca trebuie desfacuta cutia. probabil ai sincronul bulit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 orice rezolvare usoara ai cauta, adevarul este ca trebuie desfacuta cutia. probabil ai sincronul bulit. si vrei sa spui ca merge in suturi pentru ca uneori se angreneaza, uneori nu? vai, saracele pinioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 YZ 426 F treapta 3 mergea in suturi cum spui tuh. S`a desfacut bucati cutia si s`a schimbat pinionul de treapta a treia. Erau rotunjite marginile alea ca niste ghiare si tot sarea dand impresia ca scapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keoops Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 pai cred ca asta ar fi si la mine problema o sa dau cutia jos sa ma conving oricum ms pt indrumare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate