marius_rs Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 salut tuturor!! am o problema.....deci in timp ce mergeam....mi-a dat apa afara...si sa dus setul...adika pistonul si segmentii.....si nu pot ajunge la united motors cu ea....cum pot lua setul motor...de pe vreun site...de la vreun magazin...din romania sau din afara fara sa plec cu motoru dupa mine... astept un reply sau un pm...urgent...va rog...ms anticipat si ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Dar astia de la United nu pot sa-ti trimita setu acasa, prin curier ceva ? Oricum, cauta pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladyx0104 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 va salut ! ieri (19.06) mi-am cumparat o aprilia rs 125 model 2007 sh.am luat-o la un pret acceptabil,km la fel,dar este usor accidentata(doar carena laterala dreapta si codita).vreau sa va intreb ceva: 1.are cineva carena laterala dreapta si codita de vanzare? (precizez ca este modelul alb cu negru) 2.un manual/carte tehnica are cineva? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whitedrakkar Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 salut, imi poate zice si mie cineva care e diferenta intre rs si rs replica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 care stie daca se potriveste aripa rotii pe fata de la un rs dinainte de 2000 pe un 2004 ? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) salut, imi poate zice si mie cineva care e diferenta intre rs si rs replica ? toate modelele mai vechi sunt replica...replica biaggi(aia cu chesterfield) replica a.e (aia argintie sau neagra nu mai stiu din 97) replica valentino rossi in 98 si 99, tetsuya harada tot prin 98 si pe urma in 2001, mai era prin 2003 parca replica SBK...am vazut pe un forum ca zicea unu ca motoru lui e modelu replica si ca fuge mai rau =)) TETSUYA chesterfield replica a.e. Editat Iunie 21, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 scz da nu am gasit nici unde............ are cineva manual de aprilia rs 125 extrema an 96 ?????????? pls!!!!!!! dau un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/i....asp?l=RS%20125 RS 125 English 1996.zip - (1 Mb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) toate modelele mai vechi sunt replica...replica biaggi(aia cu chesterfield) replica a.e (aia argintie sau neagra nu mai stiu din 97) replica valentino rossi in 98 si 99, tetsuya harada tot prin 98 si pe urma in 2001, mai era prin 2003 parca replica SBK...am vazut pe un forum ca zicea unu ca motoru lui e modelu replica si ca fuge mai rau =)) TETSUYA chesterfield replica a.e. fuge mai rau frate.... cum sa nu fuga 1 stiker = 5 CP ... iti dai seama o replica cate stikere are? Editat Septembrie 15, 2008 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 fuge mai rau frate.... cum sa nu fuga 1 stiker = 5 CP ... iti dai seama o replica cate stikere are? m-am mai certat cu unu pe youtube acum ceva vreme...zicea ca a lui e modelu replica fuge 190 si ca nu stiu ce vrobesc bla bla bla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibmasteredy Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 salut, imi spuneti si mie unde pot sa gasesc angel eyes sau red eyes si banda din aceea care se pune unde se intalneste janta cu anvelopa( scuze dar nu stiu cum se numeste ) si inca o intrebare: cat v-a consuma voua rs la 100/km? Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 salut, imi spuneti si mie unde pot sa gasesc angel eyes sau red eyes si banda din aceea care se pune unde se intalneste janta cu anvelopa( scuze dar nu stiu cum se numeste ) si inca o intrebare: cat v-a consuma voua rs la 100/km? Asfalt uscat!!! Vezi ca este un baiat care vinde angel eyes,Impostorul..rimstripuri se numesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate