florinmotoare Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Dupa cum stiti pe volanta la nipru ar trebui sa se gaseasca niste litere dupa care se fac reglajele,eu am in locul acestor litere,un punc,doua puncte si trei puncte,care semn corespunde fiecarei litere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Salut. Nu o lua de buna dar cred ca cel s-au cei care au avut motocicleta innainte si-au facut semnele lor pe volanta ptr. punere la punct. Banuiesc ca un punct era ptr. PMI la ambii cilindri, iar celelalte rinduri de puncte ptr. plaja de avans. Depinde de ordinea in care sint. Nu-ti ramine decit sa verifici ce si cum. Sa nu fii nevoit cumva sa-ti faci semnele tale. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 eu am intalnit volante de nepra cu semnele de fabrica batute aiurea. Eu zic sa nu te iei dupa semnele respective ca s-ar putea sa itzi iei tzeapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate