demostene Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Editorial 3 “Inceput de sezon” Mondo motor 6 Rubrica de stiri Test si tehnica 10 Drive-test: Kawasaki Z 750. “Echilibru sportiv” 14 Drive-test: Harley-Davidson XL 1200 Nightster. “Macho de oras“ 18 Drive-test: Moto Guzzi Bellagio 940. “Cruiserul virajelor” 22 Drive-test: Vespa GTV 250ie. “Vacanta la Roma” 26 Drive-test: Honda Varadero 1000. “Chemarea primaverii” 30 Test comparativ: cinci supersportive de 1.000 cmc. “Presiune maxima” 40 Masterenduro 2007. “Regele colinelor” 50 Drive-test ATV: BRP CAN-AM Outlander MAX 800 XT. “Mini Hummer-ul” Magazin 54 Prezentare custom: The Hawk. “Soim aurit” 58 Sfaturi utile pentru mecanicii amatori. “Surubareala pro” 66 Interviu cu agentul-sef adjunct Lunca Nicolae. “Motociclist in alb-albastru” 68 Consiliere second-hand: Cagiva Mito 125. “Mitologica” Mica publicitate 70 Motociclete second-hand Calatorii 74 Prin Romania. “Pe meleaguri inghetate” Sport 78 Moto Grand Prix: Jerez - Spania. “Come-back Rossi” 79 C.M. Superbike/Supersport: Donington - Anglia. “Dominatie nipona” 80 Cupa Ipone, Serres, 15-18 martie. “In goana dupa adrenalina” Din numarul viitor Lectura placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 astept cu nerabdare sa o cumpar. Cu toate ca multi se arata a fi nemultumiti de revista, vreau sa va multumesc deoarece datorita revistei voastre am reusit sa ma decid asupra unei motociclete si anume datorita nr. 9 din 2005. Daca nu aveam acel numar probabil acum aveam alta motocicleta si regretam ca am dat banii pe ceva de care nu sunt mandru. Numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Sugestie/rugaminte Daca se poate pune citatul din revista, cel cu amenzile de viteza valabile pentru Italia. Ar fi foarte interesante de citit la sectiunea Motociclisti in fiecare zi , Incepatori sau la Accidente Mi s-a parut lipsit de etica sa scanez eu si sa public fara acordul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) Sugestie/rugaminte Daca se poate pune citatul din revista, cel cu amenzile de viteza valabile pentru Italia. Ar fi foarte interesante de citit la sectiunea Motociclisti in fiecare zi , Incepatori sau la Accidente Mi s-a parut lipsit de etica sa scanez eu si sa public fara acordul vostru. Multzam de sugestie si respect pentru atentie, am deschis un nou topic la "Legislatie" - cu target tarile UE (unde am citat stirea si la care sper sa contribuie mai multi cu noutati), cred ca-i mai bine amplasat acolo decit la "Incepatori" ori "Accidente". Editat Mai 8, 2007 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 All in all revsita se relanseaza dar am si eu o intrebare...cu siteul vostru cum mai ramane? Ca nu s-a mai adaugat nimic nou de cateva luni bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 All in all revsita se relanseaza dar am si eu o intrebare...cu siteul vostru cum mai ramane? Ca nu s-a mai adaugat nimic nou de cateva luni bune... Adevarat grait-ai, Sawyer! Dupa o trista perioada de taiat fonduri/capete , de luna viitoare speram sa vina vremuri mai bune si pentru site-ul www.universmoto.ro (chestie care nu tine, din pacate, de redactie, ci de cei cu $$$ ). Asta-i de fapt unul dintre aspectele bune ale aparitiei concurentei (stiti voi care... ) Sa dam cititorilor mai mult, dar si mai bine, ramine dorinta noastra permanenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Ieri a fost ultima oara cand cumpar Univers Moto.Am toata colectia de la primul nr dar a inceput sa fie bataie de joc: *nu mai trece de 90 pag *calitatea articolelor in atata timp nu a crescut deloc *pretul este cu inca 1 ron mai mare pt nimic Adio Univers Moto si de azi fan MOTOCICLISMO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 In ce numar se vor anunta castigatorii la concursul cu motocicletele anului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 In numarul urmator (6) care apare pe 22 mai. Extragerea cistigatorilor s-a facut la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate