skorpion Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 Stufstock Vama Veche 3-4 septembrie Vineri, 8 p.m. Iris Celelalte Cuvinte Implant pentru refuz Coma Trooper Travka H8 Rockânâghena Nexus Aria Urbana Ada Milea si Mihai Iordache Harry Travitian Aievea Imago Mundi Sambata 8 p.m. Cargo Nightlosers ZOB Partizan OCS KUMM Urma EMIL Zebre Nociv Semnal M Florin Chilian Blazzaj Zum In afara de distractia si formatiile de acolo (poate e si singura perioada cand sigur va fi frumos la mare), acest eveniment ofera o posibilitate imensa de mediatizare a noastra, a motociclistilor. Daca vom sti sa o valorificam, evident! Ideea e ca deja si-au anuntat prezenta acolo mai multi motociclisti individuali sau ca si cluburi. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat August 9, 2004 Share Postat August 9, 2004 True! Vama sa dus... Ultimul an in care se mai putea vorbi de Vama cea Veche cred ca a fost 2001. Pacat ( fߊk Stuffstock! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 9, 2004 Admin Share Postat August 9, 2004 Mi-am si bifat data in calendar.. Nu am cum sa lipsesc.. Ne vedem acolo! Luigi 0722/625.710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate