ghost-rider Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Uite ca tot se plange lumea aici ca motoretele performante sunt urate si viceversa, adik cele frumoase sunt numai frumoase, ca cele frumoase nu sunt finisate klumea, samd, aprilia vine sa ne satisfaca cele mai exigente gusturi, cu un propulsor v4 verformant (in premiera pe un supersport) si cu un design foarte cool dak pot zice asa. Motorul cel putin nu e zvon, a fost prezentat la nu-stiu-ce salon, designul nu se stie cum o sa ramana dar oricum o sa fie ffff tare cred eu, si oricum toata lumea stie ca aprilia are niste finisaje super, nu cred ca o sa mai vedem niturile si sudurile stil SMT (sectia masini-tractoare) si sunete de borcan de suruburi agitat ca la ducati. http://www.apriliausa.com/njb_dettaglio.asp?id=368 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 eu am motor V4 de generatie cam veche si sper din tot sufletul ca producatorii sa investeasca din nou in motociclete supersport cu motoare V4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 probabil cei de la aprilia incearca imposibilul...dar sar putea sa iasa...oricum dupa ducati ei le mai au cu v-urile.....sper sa le iasa....dar le va fi greu totusi si as da 5 motive pt care le va fi foarte greu 1 honda 2 suzuki 3 yamaha 4 kawasaki 5 ducati.Cam din aceste cauze le va fi greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Ma intreb ce cuplu o avea, ca vad ca pe site nu specifica nimic. Cat despre design, zici ca e facut cu dalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Nebunieee !!! RSV-ul este foarte frumos, sper sa iasa si asta la fel. Iar in privinta performantelor, o sa fie taricel asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 pai in moto gp multe echipe ruleaza pe v4 ...unele nici nu produc sportive de serie in configuratia v4 dar au ales acest tip de motor..asadar o fi ceva de capul lor.am inteles ca o sa scoata in jur de 200 de cai nu?nu stiu cum o sa arate motoreta..dar motorul ala e da doamne sa fie ieftina ) ca daca i urata nici o problema..se aranjeaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Spilul V4 e ca motorul e mai ingust si deci si motocicleta poate sa fie mai ingusta si prin aceasta devin mai aerodinamice si mai manevrabile. Dezavantajul este pretzul> in loc de 2 axe ci came ai 4; in lic de o culasa ai 2; distributie e practic cat pt 2 motoare samd Oricum designul cu linii si unghiuri imi place f mult, totul e sa fie reusit nu ca la alte marci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate