Dj Manu Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Salutare tuturor.Sunt nou pe forum si as vrea sa imi iau un honda nsr 125(din strainatate).Am niste intrebari. Cat costa inmatriculatul in RO? Am vazut la unele ca sunt limitate pe la 80 Km/h.Se poate scoate limitatorul? Si este vreo diferenta intre Honda NSR R si Honda NSR JC22 sau sunt la fel? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 inmatricularea la noi in salaj ajungi undeva la 7 milioane cu tot si nu sant limitate la 80km.cu amea am ajuns undeva la 120km si mai mergea credca pana la 140km din cate am inteles de la alti parca la 140 e limitata.jc22 ii motorul mai nou cu care sunt dotate mai este si jc20 motorul cu care erau dotate primele nsr'uri.R e varianta carenata mai este una naked doar masca de la far e diferita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj Manu Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 inmatricularea la noi in salaj ajungi undeva la 7 milioane cu tot si nu sant limitate la 80km.cu amea am ajuns undeva la 120km si mai mergea credca pana la 140km din cate am inteles de la alti parca la 140 e limitata.jc22 ii motorul mai nou cu care sunt dotate mai este si jc20 motorul cu care erau dotate primele nsr'uri.R e varianta carenata mai este una naked doar masca de la far e diferita. Deci sa inteleg ca JC22 e cel mai bun model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Itto Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Salut! Am si eu ceva piese pentru Honda NSR 125 JC22. O dezmembrez p-a mea. Daca va intereseaza ceva numaru' meu 0760302391 (intru mai rar pe forum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 mar interesa pe mine protectiile alea de plastic de la scarite si filtru de aer sa fie cel original.le mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Imi pare rau dar eu cu Nsr meu las Rs la 10 s in spate ! eu in a 1 mi se ridica pe o roata ! are stabilitate spatiu pasageri si zboara mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate