jumbo Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Maine am de facut un drum pana la Ruse cu motorul. Stie cineva daca se mai plateste podul si ce suma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Pentru moto nu se plateste podul, te duci direct in vama la bulgari. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 MultumescStiam ca e 2 euro dar nu eram sigur. Bine ca au scos taxa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Taxa nu este scoasa doar ca nu sta nimeni sa-ti taie chitanta pt 2E. Am trecut de multe ori si nu am fost taxat niciodata. Cand te apropii de taxatori iti fac semn sa treci mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Nu se plateste. Am fost eu in martie. Cei drept am trecut destul de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate