fox Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 are cineva idee???iesim undeva ????cine vine ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 eu as veni.... am nevoie de un loc pe remorca... eventual daca vine Dragos. faceti voi planul etc... sunt intre mare si munte eu... marea inca nu am vazut-o anul asta asa ca nu sunt sigur de munte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 Eu vreau sa ies numai sambata si nu mai departe de 200 km de Bucuresti. Ma tenteaza de fapt Sarata Monteoru pe langa Buzau, nu in ultimul rand fiindca sunt satul de traficul din weekend pe valea Prahovei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Chiar nu merge nimeni nicaieri la enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Piei ispita! Cu Monsteru' merge? Sau e vreun enduro liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 daca vrea careva sa vina, eu o sa merg cu dannym si cu cine o mai fi pe la Cheia sau Valea Doftanei sau oriunde. Numai sambata..seara ne intoarcem. P.S.nu fac hard-enduro ...n-am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 Eu daca vin, cand ma intorc sigur imi gasesc bagajele facute frumos in fata usii... Acum am DOUA femei in casa cu care tre' sa ma lupt... plus doua bunici. Sunt mancat, lol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 dragos, parca iti facuse cineva o oferta pt ktm.esti sigur ca e bine sa o refuzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate