Don Leoncio Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat August 11, 2004 Autor Share Postat August 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 La prima poza am filmul, gagiul o da pe o roata si face ceva de genul "voblaj pe roata din spate"....foarte ciudat felul in care intra in balans ... rezultatul se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchian_maxi Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Sa imi zicetzi si mie ce film e !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_Demon Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Vreau si eu filmu De unde pot sa il iau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchian_maxi Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 din pom , nu vezi ca il tin secret !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate