RENEGADE Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 E cunoscuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 Nu shtiu da ma calca pe nervi incercarile astea de a face cruser de viteza ...shi 4WD de viteza...shi ...rahat cu aroma de fragutze! Sux maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 12, 2004 Autor Share Postat August 12, 2004 Mie nu mi se pare ca e de viteza doar pentru ca a ridicat putin aripa. Este un chopper 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 vreun nou VMAX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 Vmax? ala nu este in 4v ? Dupa cum arata motorul 2v pare de intruder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 12, 2004 Autor Share Postat August 12, 2004 Vmax? ala nu este in 4v ? Dupa cum arata motorul 2v pare de intruder. CORECT! Este Intruder VS1400 ca al meu, facut de thunderbike.de! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 Originalul e mult mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 pai este un intruder dupa cum stiu eu...si genul de modificare in nici un caz este chopper este streetfighter sau mai bine zis in termeni de pe afara cu custom eu las cataloga ca si un intruder modificat street fighter te salut renegade mai vino si cu alte poze ca imi place chestia cu intrebarea ce e asta,asa mai dezvoltam cultura noastra despre motoare modificari si ce vrea sa exprime fiecare motor in parte salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 21, 2004 Share Postat Septembrie 21, 2004 ca sa citez un prieten intrebat de 2 ciori ce este asta , el a raspuns foarte degajat - motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Mie nu mi se pare ca e de viteza doar pentru ca a ridicat putin aripa. Este un chopper 100%. chopper 100% ... .....nu zic ca e nashpa...dar 100% chopper?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 Este o Intruder mai noua de 2001. Din anul acesta Intruderele sint cu motorul negrit. Dar chopperul este modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 chopper my ass!e streetfighter toata ziua....are dreptate roby! da,e intruder nou de 1400.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate