Ioana Suzuki Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Deci ramane in picioare plecarea de maine?Sunt curios cati vom fi! Normal ca mai e in picioare!! Ne vedem la 9 la Arc, la 9:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Normal ca mai e in picioare!! Ne vedem la 9 la Arc, la 9:30 OK!It`s SHow Time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Daca astrele se aliniaza corespunzator, si probabil o vor face, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Normal ca mai e in picioare!! Ne vedem la 9 la Arc, la 9:30 Stabiliti o ora fixa pentru cei care va intalniti la Arc, sa zicem 9.00 asa informativ de intalnire si cel tarziu 9.30 plecarea... Merg si eu 100% sigur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Poate ne vedem direct in Brasov. E cam devreme ora 9 pt. mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Poate ne vedem direct in Brasov. E cam devreme ora 9 pt. mine. Fiecare se scoala cum poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pana la urma pe unde o luati?...ca sa stiu unde va astept?...intr-adevar,de la Lukoil spre dreapta e drumul mai bun dar putin mai lung...probabil ca o sa fiu pe la 10 la Lukoil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 pana la urma pe unde o luati?...ca sa stiu unde va astept?...intr-adevar,de la Lukoil spre dreapta e drumul mai bun dar putin mai lung...probabil ca o sa fiu pe la 10 la Lukoil... Ioana este navigatorul nostru acum!Good Luck Ioana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Ioana este navigatorul nostru acum!Good Luck Ioana! Multumesc, multumesc! In lumina acestei observatii, as sugera sa vii la Lukoil-ul de la intrarea in Ploiesti pe DN1. Sa se evite intrebari de genul 'care benzinarie era pana la urma?'. Asa ca... pe maine la 9! Vad ca se anunta lume multa si buna Eu inca nu stiu daca sa imi pun tot costumul de piele sau doar geaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Multumesc, multumesc! In lumina acestei observatii, as sugera sa vii la Lukoil-ul de la intrarea in Ploiesti pe DN1. Sa se evite intrebari de genul 'care benzinarie era pana la urma?'. Asa ca... pe maine la 9! Vad ca se anunta lume multa si buna Eu inca nu stiu daca sa imi pun tot costumul de piele sau doar geaca... Prezenta ta,restul nu conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Eu continui spre Brasov prin Cheia, daca vrea cineva sa ma insoteasca sa spuna. Preferabil vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Pana la urma. Se merge pana la Brasov sau doar pana la Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 1. Ioana Suzuki 2. sf.andrei 3. Baiazid 4. ianachim 5. Cracky 6. paulynos 7. amimagz 8. Nikolaki 9. ZORRO 10. sorin56ro2001 11. Macho 12. rmg 13. Dan_06 14. kombinatoru 15. maxcom5555 16. R1der 17. unforg1ven 18. RaveBoy 19. old_scorpion 20. psycho_vox 21. Verkehrs Engel 22. moshulik 23. Pacasac 24. Sensei 25. LaurBalaur 26. old_scorpion 27. crisluca1985 pana acum daca am numarat eu bine am fi cam 27. ramane sa inteleg pentru maine la 9 dim la arc. gata la somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 1. Ioana Suzuki 2. sf.andrei 3. Baiazid 4. ianachim 5. Cracky 6. paulynos 7. amimagz 8. Nikolaki 9. ZORRO 10. sorin56ro2001 11. Macho 12. rmg 13. Dan_06 14. kombinatoru 15. maxcom5555 16. R1der 17. unforg1ven 18. RaveBoy 19. old_scorpion 20. psycho_vox 21. Verkehrs Engel 22. moshulik 23. Pacasac 24. Sensei 25. LaurBalaur 26. old_scorpion 27. crisluca1985 pana acum daca am numarat eu bine am fi cam 27. ramane sa inteleg pentru maine la 9 dim la arc. gata la somn sunt la numarul meu norocos 13 nu o sa vina toti din lista cel putin nu la aceeasi ora cu noi. Mai propun un punct de readunare la Rompetrol pe centura Ploiestiului cand intram din nou pe DN1A. Ne vedem la arc maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Noi suntem vreo 5 dar avem un traseu invers. Buc-Buzau-Siriu-Bv-Cheia-Buc O sa ne intalnim la mijloc Aviz amatorilor, inainte de plecare: 1. uns lant 2. verificat nivel ulei 3. nu conduceti ca oile. Adica daca cel din fata s-a asigurat si s-a aruncat intr-o depasire nu inseamna ca si voi puteti. 4. pe cheia, unele curbe au nisip/pietris din cauza tirurilor. Aveti grija si nu intrati ca ghiolbanii in curba. Sa avem toti un drum bun si sa nu fie presarat de "evenimente sportive". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Noi suntem vreo 5 dar avem un traseu invers. Buc-Buzau-Siriu-Bv-Cheia-Buc O sa ne intalnim la mijloc Aviz amatorilor, inainte de plecare: 1. uns lant 2. verificat nivel ulei 3. nu conduceti ca oile. Adica daca cel din fata s-a asigurat si s-a aruncat intr-o depasire nu inseamna ca si voi puteti. 4. pe cheia, unele curbe au nisip/pietris din cauza tirurilor. Aveti grija si nu intrati ca ghiolbanii in curba. Sa avem toti un drum bun si sa nu fie presarat de "evenimente sportive". se vede om cu experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Trezirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Trezirea! eu pot sa mai dorm o ora? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 mi s-a terminat sprayu de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Salutare, imi anunt retragerea, probleme financiare Continui cu ce a zis baiazid, vedeti ca pe cheia sunt drumuri in urcare, iar imediat dupa aia se face o curba care nu apuci sa vezi, drive safe si distractie placuta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 12, 2007 Autor Share Postat Mai 12, 2007 mi s-a terminat sprayu de lant Imi rup de la gura si iti dau de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 venim si noi,2 motoare dar va asteptam la Agip-ul de la Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Lasati discutiile si hai sa ne dam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Vai ce somn imi e . . . Va prind din urma dupa ce beau cafeluta . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate