corneltrica Postat August 11, 2004 Share Postat August 11, 2004 MOTO ADVENTURE, continua seria raidurilor organizate: De aceasta data vom merge in Muntii Gurghiului. Plecarea este vineri 13 august la ora 9.30 din fata magazinului MOTO ADVENTURE, Sos. Cotroceni nr. 10. Se va urma traseul: Ploiesti Sinaia Brasov Rupea Odorheiul Secuiesc Sovata. Aici ne vom stabili "baza" de unde vom parcurge trasee in Muntii Gurghiului, pe drumuri forestiere, trecand pe la altitudini de aprox. 1500 m intr-o zona delimitata de localitatile Reghin, Sovata, Toplita si Gheorghieni. Se asigura: masina de asistenta (care poate prelua si eventuale bagaje) dotata cu toate cele necesare, doua nopti cazare in Sovata la pensiune, toate mesele incepand de vineri seara pana duminica dimineata. Pret: 1500000 lei/participant(motociclist) pentru eventual pasager se mai adauga 600000 lei. Benzina alimenteaza fiecare. Pentru inscrieri si orice detalii sunati la Cornel Trica 0722343912 sau veniti direct vineri la ora 9.30 la magazinul MOTO ADVENTURE. VA ASTEPTAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 12, 2004 Share Postat August 12, 2004 Salut Cornel, mult susces in raid. PS: Crede-ma imi arde buza si mie de o excursie pe munte dar cu Guzzi al meu nu pot decat sa-ti urez succes. PPS: Meserias KTM ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 13, 2004 Autor Share Postat August 13, 2004 Multumesc mult. La intoarcere am sa pun niste poze din timpul raid-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpathianwolf Postat August 13, 2004 Share Postat August 13, 2004 salutare, cand treceti prin Toplita , va invitam la o cafea pe tine si prieteni tai. ride free! Team Carpathianwolf Adventure Carpathianwolf Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 16, 2004 Autor Share Postat August 16, 2004 Asa cum v-am promis, iata si cateva poze din raid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 16, 2004 Autor Share Postat August 16, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 16, 2004 Autor Share Postat August 16, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 16, 2004 Share Postat August 16, 2004 Bravo .La mai multe raiduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat August 19, 2004 Autor Share Postat August 19, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Super. Felicitari. Voi atzi mers cu Aro-ul pana acolo? Sau era doar de "interventzi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Aro-ul era de interventiii, supplies & grill In remorca au venit o Tula pentru "departamentul administrativ" si Cagiva W16 a lui Tibi. La dus Tibi a da-to si el jos la 30 km de Brasov de unde a luat-o cu noi pe drumuri de munte pana la Sovata. S-a dat si sambata cu ea . La plecare a pus-o inapoi pe remorca. Aprilia mea i-a luat locul la 20 km de la plecarea din Sovata - dupa ce mi-a sarit lantul si s-a facut varza. Tibi a fost f dragutz si mi-a dat Cagiva lui sa vin pana la Bucuresti. F importanta masina de asistenta Una peste alta weekendul a fost o super experienta cu niste super baieti. Abia astept urmatorul raid organizat de Cornel & Tibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Va urasc c-atzi plecat fara mine. FA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Presupun ca tula este cea care i-am dat-o lui Doru. Deabea astept sa o faca ATV sau s-a razgandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate