Sari la conținut

De ce eu?


Avent
 Share

Postări Recomandate

N-au trecut 3 luni de cand am fost martor la un eveniment rutier, in care a fost implicat o fetita pe trecerea de pietoni, si uite iar am patit-o. Dar de data asta a fost ceva f. grav. Ce ma surprins a fost ca a ajuns la fata locului 2 masini ale televiziunii (National si TVS - reteaua de cablu local) mai repede decat salvarea si politia.

A fost ceva foarte groaznic, nici nu va puteti inchipui, sa vedeti cum in urma impactului o fetita de 13/14 ani zboara cam 7 m si cade pe astfalt ramanand nemiscata. Si acum ma bantuie imaginea. De ce trebe sa vad eu faze de astea?

 

 

Data trecuta n-a fost nimic grav, totusi n-am sa dau detalii, pt ca atunci au sarit cu toti la gatul meu si m-am trezit si cu warm-uri. Probabil va fi deseara la stiri.

Oricum, sunt curios sa vad cum vor denatura sau nu realitatea.

 

 

Cu riscul de a primi iar bate in cap si de a ma repeta, opinia mea ramane aceeasi:

"Sa risti sa lovesti cu o bucata de fier de 1.5 tone o persoana pt. ca ti-e greu sa-ti muti piciorul de pe o pedala pe alta (stand comod pe scaun - ce mai, un efort de faci hernie) incalcand si niste reguli de circulatie, mi se pare inacceptabil."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu o scena de-asta pe viu si m-a marcat foarte mult. De atunci cred ca am inceput sa nu mai vad traficul ca pe un sport, ci ca pe un joc dur si plictisitor, dar in care nu trebuie sa incalci regulile. Eu am vazut un mosh lovit pe trecere, pe verde, de un troleibuz care accelerase puternic sa prinda galbenul, sa nu se faca rosu si l-a luat in plin pe mosh, aceeasi faza, l-a proiectat vreo 7-8 metri si a lovit direct cu capul de asfalt. Nu m-am apropiat de scena, sperand sa uit, dar mi-au ramas in memorie portocalele care le avea moshu in sacosa si care acum se rostogoleau incet, la vale... Ce sa mai... e o linie foarte subtzire intre frumos si tragedie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu una de asta care m-a bintuit: un bou a trecut pe rosu, altul a venit pe verde si l-a atins, nu tare dar suficient cit sa-l impinga pe trotuoar, s-a infipt intr-o coada la bilete in fata unui cinema si a strivit nu stiu citi oameni in zid. Masina inca mai rula foarte incet printre trupuri si cind s-a terminat intre toti aia cazuti era un copil de 3-4 ani cu mina in gura scapat neatins. Parca era in Gaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost acu' ceva luni, pe trecerile alea nenorocite de pe Iuliu Maniu: 2 batrani spulberati pe trecere de o masina modificata "folosita la intrecerile ilegale de masini" spunea politia, s-a lasat cu fuga de la locul accidentului, masina ascunsa pe o straduta sub cartoane... vazut loco, sange, multa lume; not for the faint of heart.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:laugh: ...Aş avea şi eu câteva de povestit...dar...nu credeţi că un expresso ar fi o metodă mai poetică de menţinut psihu-ku treaz în noapte.. :kick:

 

Moshulik, ca întotdeauna, premiu I, cu cununiţă, dar de data asta la cercul literar "Reflecţii rutiere".. :blbl:

 

PS: Din categoria "Umor involuntar"..Se prezintă la mine o superduduie, stewardesă, pentru oareşce reparaţii la "caroserie" ( :banana: din categoria priveşte şi nu atinge, Lamborghini :blbl: ), fiind plină de cicatrici postoperatorii, dar nu oricum, aşa, de jur împrejur; profit de IQ persoanei şi de tonusul psihic şi umorul ei sănătos, încerc să destind atmosfera şi o întreb:..."Nu vă supăraţi, dar de unde v-aţi pricopsit cu cicatricile, doar nu v-aţi dat jos din avion înainte să oprească în staţie :D "

.....răspuns sec, în ton, cu zâmbetul pe buze (mamaa....): "Nu, am că am căzut cu elicopterul :baldy: "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...