axl Postat August 17, 2004 Share Postat August 17, 2004 Salut! deschid acest topic pentru a afla de la voi informatii despre aceasta intalnire. Programul, taxele etc. Astept cu nerabdare sa ne intalnim cu totii acolo. Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NDR Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Locatia o sa fie aceeasi, la Snagov Parc, data se stie intre 27-29 August iar pretul biletului 150.000. Atasez si un program iar celor care or sa vina azi la Arc o sa le dam fluturasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 De abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat August 18, 2004 Autor Share Postat August 18, 2004 Multumesc pentru informatii - ne vedem la Arc. Cu bine, Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 Eu o sa vin calare dar mai sunt catziva prieteni care vor sa vina cu conserva ... e OK? SI inca ceva daca decid sa dorm acasa si sa ma intorc dimineatza ... asta inseamna ca platesc de 3 ori biletu' (pentru vineri, sambata, duminica)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 nu, o sa-ti dea probabil o bratara ca alea de la maternitate cu care sa poti intra de cate ori vrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat August 18, 2004 Share Postat August 18, 2004 : S'ALTARE tuturor motoristilor de pe acest forum. Fiind nou in acest club (motorist sunt cam de multisor..). Sper sa mai fie si altii de varsta mea (oricum varsta nu conteaza daca ai virusul in vena..) si sa ma primiti si pe mine. Anyway...as dori sa vin la intalnirea de la Snagov, am vazut programul, intrebarea este cand va intalniti azi la Arc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 E putin offtopic: In fiecare miercuri intre orele 19 - 21 conform autorizatiei. E bine sa vii de la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 19, 2004 Share Postat August 19, 2004 Super. Il salut cu ocazia asta pe prietenul meu HANIBAL. Binenteles va salut pe TOTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate