Lupu Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Se gasesc de cumparat manuale (owner's sau repair) Haynes / Clymer in Romania? Adica undeva unde sa dai banu' si sa iei manualul, nu faze cu site-uri, carte de credit, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Se gasesc de cumparat manuale (owner's sau repair) Haynes / Clymer in Romania? Adica undeva unde sa dai banu' si sa iei manualul, nu faze cu site-uri, carte de credit, etc.... Eu am gasit aici: Firma: Stefan Clayt Județul: BucureÂşti Localitatea: BucureÂşti Adresa: Str. Păstorului nr. 21-23 Telefon fix: 01-2110975, 01-6106339 FAX: 01-2110989 mi-au adus la comanda (cu plata la livrare) manualul haynes pt. gpz600r. A durat muuult cam 1 luna si a costat cam 100RON (nu mai tin minte suma exacta). In schimb manualul face toti banii :-) sediul e undeva in spatele parcului circului, tot acolo gasesti si scule Draper (foarte bune si foarte scumpe). cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Se gasesc de cumparat manuale (owner's sau repair) Haynes / Clymer in Romania? Adica undeva unde sa dai banu' si sa iei manualul, nu faze cu site-uri, carte de credit, etc.... la louis gasesti cate vrei si in o saptamana ai manualul acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 la louis gasesti cate vrei si in o saptamana ai manualul acasa la pretul de.......25 euro !!!! care inmultit cu aprox 3,55 este cu putin sub 100 ron. mai este comision , mai este transpor. Si nu in ultimul rand ESTE IN GERMANA lucru care nu multumeste pe toata lumea. fazek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 Da, e naspa in germana, daca diferenta e mica normal ca mai bine in engleza! Mersi mult, o sa ma duc sa ma interesez acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate