sangre Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 care sunt cele mai comode amortizoare dupa parerile voastre.... voi de care aveti pe motor amortizoare monoshock si clasice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Sunt si eu interesat... Am probleme cu spatele, cam nasol. Deci sa auzim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Progressive suspension dar nu versiunile scurte ( pentru confort). Eu folosesc alea scurte pentru look dar shi ceva confort... cat se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 am auzit ca cele mai comode ar fi undele facute in Franta numite Fournales....fara arc ci pe aer sau au un sistem de aer combinat cu ulei nu stiu exact....dar nu au arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) White Power, Ikon, Wilbers... Personal, prefer Wilbers: http://www.wilbers.de/ Editat Martie 27, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 am auzit ca cele mai comode ar fi undele facute in Franta numite Fournales....fara arc ci pe aer sau au un sistem de aer combinat cu ulei nu stiu exact....dar nu au arc... Da, fournales.fr. Le-am dat mail acum cateva zile sa-i intreb cat m-ar costa un set de amortizoare (fata + spate) pentru R 1100 GS. Raspunsul: OK, price is 660 €. Cost delivery is 25 €. Cost of hight pressure air pump 0-30 Bars is 74 €. Yes you can order and payement by transfert bank. Deci la juma' de pret de Ohlins, la 3/4 din pret de Wilbers, cel putin pentru mobra mea. Parerea mea e ca merita nu numai prin prisma pretului, cat si a ideii de suspensie pe aer: tine mai mult, isi ajusteaza singura preload-ul, nu poate ajunge la capat sub nicio circumstanta. In plus, am mai citit cum ca restaurarea lor este ieftina sau gratis in anumite circumstante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Da, fournales.fr. Le-am dat mail acum cateva zile sa-i intreb cat m-ar costa un set de amortizoare (fata + spate) pentru R 1100 GS. Raspunsul: Deci la juma' de pret de Ohlins, la 3/4 din pret de Wilbers, cel putin pentru mobra mea. Parerea mea e ca merita nu numai prin prisma pretului, cat si a ideii de suspensie pe aer: tine mai mult, isi ajusteaza singura preload-ul, nu poate ajunge la capat sub nicio circumstanta. In plus, am mai citit cum ca restaurarea lor este ieftina sau gratis in anumite circumstante. Am auzit pe cineva (acum nu stiu cat de adevarat o fi) ca a avut niste suspenii spate Fournales si le-a refacut dupa 20 de ani ...a schimbat nu stiu ce ulei si garnituri pe acolo....asa am citi pe net acuma nu stiu cat de adevarat o fi.... Altele mai stiti careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 F. bun topic. Bagati ce mai stiti. Io dupa gixxere si alte nebunii, cand mi-am luat Shadowu` am ramas uimit cum is suspensiile la choppere/cruisere, cum le-or spune. Adica , acum cand ma sui pe Gixxer parca sunt in S Classe fata de Shadow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Inseamna ca ori ai amortizorul la Shadow dus, ori suspensiile la vitezana mult prea moi. Nu de alta, dar m-am dat cu un Shadow si era super-smooth, mai putin pe franare unde spatele topaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Inseamna ca ori ai amortizorul la Shadow dus, ori suspensiile la vitezana mult prea moi. Nu de alta, dar m-am dat cu un Shadow si era super-smooth, mai putin pe franare unde spatele topaia. Nu stiu , ce-i drept nu am saua originala ci una custom, subtire, de design . Si da, e rigid. Plus pozitia, iei ,,suturile" direct in k.u.r. si-n coloana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 aveti idee de unde se pot cumpara Ohlins sau ce amortizoare sunt mai accesibile la pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate