tro5 Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Salut. In aceasta iarna am sa ma dedic eliminarii ultimelor "pete" de rugina. In comert am gasit un spray care cica trateaza rugina prin eliminare si protejeaja in timp locul tratat. Nu trebuie sa cureti cu smirghel doar dai cu spary si totul este gata (dupa aplicare locul respectiv are culoarea verde). Intrebarea mea: Este eficient??? Cine a folosit ce parere are?? Este mai bine cu spray sau metoda clasic smirghel pana dispare rugina ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Eu am folosit asa ceva sa-mi curat tija de la un amortizor.... S-a curatat usor (am sters cu o carpa) dar in urma ruginei au ramas niste pete negre ...... acum (dupa 3 luni) a reaparut rugina.... In rest spraiul e foarte bun sa desfaci piulitze ruginite ..... etc... Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Eu am folosit asa ceva sa-mi curat tija de la un amortizor.... S-a curatat usor (am sters cu o carpa) dar in urma ruginei au ramas niste pete negre ...... acum (dupa 3 luni) a reaparut rugina.... In rest spraiul e foarte bun sa desfaci piulitze ruginite ..... etc... Asta e. Nu este vorba de spray degripant care desteleneste suruburile si angrenajele ruginite...... este spray special pt eliminarea ruginei. Se aplica direct pe suprafata ruginita si gata (asa am citit pe eticheta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 mai demult era o solutie numita feruginol parca si curata bine rugina, dar trebuia spalat bine si protejat cu grund altfel aparea rugina mai al dreaq. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 Asa e, acuma se cheama Deruginol, da' scrie pe el ca dupa ce cureti tre' sa dai cu o sol de protectie (adica grund). Am mai vazut la cineva un spray de la service de la Volvo cu soda si spunea ca dai pe fer si ramane lucios da' pana nu vad nu cred. Parerea mea e ca tot smirghelu' si peria de sarma raman de baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 man, nu exista minuni. curata tovaraseste prin abraziune si DUPA da cu spray de car vrei tu. io am dat pe o bara de mertz proaspat adusa de la cromat aku 4 ani. e ok inca. sprayu' era un 2+2 de destzepenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate