magarusulmarius Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 mai am si niste filmulete video, dar mi-e lene sa le descarcacum,,,urmeaza zilele astea,,, referitor la locatia zetea, foarte curat,oamenii civilizati pe acolo, posibilitate campare (gratis) , acces grup sanitar, f. f . curat, apa lacului foarte curata si rece ( este lac de acumulare, fara vile pe marginea lui, deci fara devesari de tot felul). Acolo e si o cupola din lemn,f interesanta, care adaposteste o mare terasa, mari mesteri aia care au facut-o ( vezi poze ). Seara au fost cam 15 * celsius, iar noaptea chiar frig. Rasaritul a fost interesant rau, soarele avea un fel de halou cu alb, galben si rosu spre exterior. Vezi poza,,, dar nu se compara cu imaginea reala, ochiul uman e de jde mii de ori mai performant traseul pana la urma a fost : buc - bv - rupea gara - homorod - cata- drauseni - rares -valani - odorheiu secuiesc - bradesti - zetea. Pe la rupea ne-am oprit la o benzinarie, eram incalziti rau si am zis s-0 mai scurtam, , , si am decis de comun acord sa nu mai mergem pana la vanatori apoi odorhei si zetea,,,mare greseala. drumul asta trebuie evitat,de la rupea pana la odorhei, numai cu a 2 a am mers, rar a 3-a, dar am vazut cum merg la petit baietii dintr-un sat in altul...asta a fost singurul beneficiu eu la intoarcere am luat-o pe traseul stiut si bun : zetea - bradesti - vlahita - miercurea ciuc - bv - buc hai ca pozele le pun la sectiunea : imagini din calatoriile pe 2 roti bagati si voi poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 bravo f misto, sambata nu am putut iesi, am vrut sa plec duminica dupa voi dar nu am stiut daca mai sunteti acolo. ma duc si eu cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 (editat) frumoasa tura, de recomandat, pe langa o plimbare cu motorul, mai ai si ce vedea, in primul rand niste peisaje spectaculoase .....gasca a fost super si sper sa ne mai intalnim si altadata la cate o ieseala ... sunt oarecum suparat ca Liviu a fost nemultumit de faptul ca am mers cam incet pentru ceea ce putea el , ai fost criminal cand ne-ai spus POZE Numai bine. Editat August 16, 2010 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Foarte faine pozele! Bravo! Sunt convins ca si plimbarea a fost de mare exceptie! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 ha , ha !! nu i adevarat ,Dane, Liviu statea in capul coloanei de multe ori , abia te tineai dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 F frumos, tot mai rar intalnesti costume populare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Postez si eu o parte din pozele facute cu aparatul foto, pana reusesc sa le descarc si pe cele facute cu telefonul. O parte din ele sunt asemanatoare celor facute de Dan (de, aparat foto identic, peisaje alese la fel, aceeasi marca de moto ) http://picasaweb.google.com/10058508770193...etea1415082010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Apoi daca mergeati de la vanatori chiar ca va dadeati cu tesla in c...ie http://www.openmap.ro/moto/?zoom=11&la...layers=BFFFTFTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) In sfârÂşit am reuÂşit să fac rost de cele necesare Âşi am descarcat pozele facute cu telefonul. Iata câteva mostre. Restul aici: http://picasaweb.google.com/10058508770193...etea1415082010# Editat August 30, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate