Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Astea sunt pozele selectate de mine ca fiind mai reprezentative. Toate pozele (in numar de vreo 150) vor fi disponibile pentru doritori pe CD, doar cu blank la schimb! Ry. poza 1: aici ne-am intalnit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Poza de grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Incepea lumea sa se stranga. In imagine Axa cu Scama P.S.: Sau e de fapt Scama cu Axa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Parcarea se umpluse de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Eu propun sa il facem mascota pe catzelul asta, Pepe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 A trebuit sa mutam cateva motoare ca sase poata face aprovizionarea cu bautura. Momentan era doar incalzirea: camionul de Coca-Cola! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Acum: daca eu am 2 metri iar Hannibal e cu un cap jumate mai inalt inseamna 1: Hannibal are 2,5 metri 2: Hannibal e beat si sare ca un apucat 3: Hannibal se bucura ca ma vede si imi sare in spate 4: Aparatul foto si-a bagat picioarele si a zis ca nu face calcule matematice ci doar poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Fetele au gasit si ele un coltzishor unde sa ne barfeasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Politia s-a aratat din nou foarte vigilenta, poolitzaiul de la volan notandu-si cu minutziozitate numerele de inmatriculare ale TUTUROR motoarelor de acolo. D-aia nu sunt ei unde trebuie, adica la prins de hoti, ca au treaba cu noi sa nu ne lase sa ne mai distram. RUSHINIKA, RUSHINIKA domnilor poolitzishti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 (editat) In prim plan Marsultor si Don Leoncio, pe fundal Hannibal si Baiazid privind la dansul! Editat Octombrie 2, 2004 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Lumea la discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 CBR-ica ne-a onorat si el cu prezenta. NU ma intrebati de ce e asa fericit ca il pozez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Dupa numarul de casti lasate pe masa se pot deduce urmatoarele: -prezenta a fost restransa -motociclistii n-au casti -motociclistii au venit cu masinile -lumea nu si-a lasat castile pe masa si alte lucruri similare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Unii dintre noi si-au lasat motoarele in curtea interioara, dar pentru a ajunge acolo a trebuit sa trecem prin bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 ...lucru care nu s-a lasat fara un mic burnout... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 No comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Decor inedit pt un local! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 2, 2004 Autor Share Postat Octombrie 2, 2004 Recunoasteti personajele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Dupa numarul de casti lasate pe masa se pot deduce urmatoarele: -prezenta a fost restransa -motociclistii n-au casti -motociclistii au venit cu masinile -lumea nu si-a lasat castile pe masa si alte lucruri similare! Sau restul aveau castile afara, pe jos, pe mese sau pe gard (->subsemnatul abia acolo a gasit loc.) Cat despe masinile cu steaguri si numere mascate...venisera la scandal, ceva ? Sa stiu daca am pierdut vreo peste ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Nou model de sticla. "Pur le coneseor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Nu stiu de ce naiba nu pot sa incarc decat poza aia. La toate celelalte: "You cannot upload this type of file" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Don Leoncio, cu sticla asta s-a intalnit paharul tau de bere? Ca era cam la fel de sifonat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 bai...da' poza cu mine tinut pe brate de fete unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 Cata, tu ai stat la masa si ai mancat pizza. O rusine pt neamul motociclistilor!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 2, 2004 Share Postat Octombrie 2, 2004 bai...da' poza cu mine tinut pe brate de fete unde e? Bai, Cata, tu ce visezi noaptea scrii a doua zi pe forum? Glumesc, glumesc...nu stiu unde e poza! Don Leoncio, cu sticla asta s-a intalnit paharul tau de bere? Ca era cam la fel de sifonat... Nu. Paharul era rezultatul multiplelor cu Silver! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate