stanalexro Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Ne-am pus si noi pe fapte...ne-am rezolvat cazarea de la o Agentie de turism,am facut 2zile pe drum incolo,am stat 6zile acolo dupa care dintr-un shut de 16 ore si 900 de km am ajuns acasa vii si nevatamati...am trecut si prin Csongrad,dar intrunirea inca nu a fost inceputa si nu am mai putut sta ca eram deja teleghidati...va las cu pozele sa le vedeti si voi...cateva dintre ele... - asteptam bacul sa intram in Szeged - pe bac... - o poza pentru Florian,o omleta ungureasca super buna... - la o "usurare" rapida - Orasul Pecs,Ungaria - granitza cu Croatia - pauza dintre drumuri... - peisaj oferit de catre angajatii hotelului - un GPS te si ajuta dar te si incurca...cu tot cu el ne-am pierdut in Zagreb - biserica gotica in Zagreb - un "satuletz" de munte - autostrada Zagreb-Rijeka - un alt lud ca noi... - vedere de pe geamul apartamentului - dupa ce am platit o taxa de aproape 5euro sa trecem un pod,am dat peste aceste peisaje... - acesta este podul... - Hotel** Uvala Scott...hotelul in care am stat... - o furtuna urata ce se apropia amenintator... Ceva peisaje - Pozele de la intoarcere is f putine pt ca am plecat noaptea si am calatorit cu f putine opriri... Intrunirea de la Csongrad...pustiu... Aceasta a fost mica noastra escapada de 8 zile si 1700km prin Europa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 numai 1700? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Cinste voua! 1700 e pe doua motoare sau pe cate persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart79 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) SUPER BRAVO... Asfalt uscat si la mai multe drumuri !!! Editat August 12, 2007 de stuart79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 multumim fain...da,1700km dus-intors...ce vi se pare asa de putin?mie mi se pare chiar mai mult decat am calculat de acasa...cand ne-am intors am facut un ocol pana la Csongrad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Super super... bravo! Frumoasa excursia, de invidiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 Super super... bravo! Frumoasa excursia, de invidiat! as putea spune ca daca nu vorbeam cu tine despre excursia ta in Croatia si sa imi dau seama asa in mare ca ar fi ok, sa stii ca mai mult ca sigur eram undeva prin Romania la ora asta...dar a fost o excursie superba si o experienta foarte buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 frumos! vreau sa te intreb ce cauciucuri ai la transalp, metzeler sahara 3?cum se comporta? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 frumos! vreau sa te intreb ce cauciucuri ai la transalp, metzeler sahara 3?cum se comporta? merci! metzeler am numa pe spate...pe fata am bridgestone...l-am schimbat pe ala dupa spate ca era varza si trebuia sa plec la drum...si l-am gasit pe asta secound,ieftin si aproape nou...o sa imi schimb in iarna gumele amandoua...nu stiu cu ce ma mai gandesc...sahara-ul se comporta destul de ok...atat pe asfalt cat si pe teren accidentat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Super tare....Bv voua....intradevar o excursie de invidiat.Eu unu am inceput sa va invidiez ) Numai bine si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 care a mai bagat ture prin croatia anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate