gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Stie careva cam cat costa un astfel de kit? Si care ar fi sursa de provenientza? (eventual ceva site cu comenzi on-line) Nu sunt in contact cu proprietarul, intamplator am dat peste povestea fotografica a facerii si mi s-a dat permisiunea de catre fotograf sa intreb pe forum. Stiu doar ca proprietarul a apelat la un mester din Tg.Mures pt asamblare (Matyi) si ca zicea ca ar fi cam 40K euro. Mi se pare un design deosebit de echilibrat si o constructie de calitate. Frumoasa jucarie! Rezultatul final: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 (editat) Aproape de final Editat Decembrie 28, 2004 de gogu007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Faza x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Alta pozitie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Sunt tone de asemenea kituri de vinzare. De ex www.customchrome.com. Da si tu uns earch cu google dupa custom choppers sau custom motorycles Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 Ma gandeam eu ca o sa primesc genul asta de raspuns! Mercis de customchrome! (ma gandeam ca ma scutiti de sapat si-mi zice careva: "Aaaa, pai il stiu, asta-i kitul de aici: www.sitedekituri.com/modelul_identic.htm ") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 ca ar fi cam 40K euro. ce ai vrut sa spui cu 40K euro doar nu vrei sa spui ca la luat cu 4000 ca nu se poate.....un kit harley costa cam in jurul a 15000- 20000prezentat de tine motorul fiiind ca si cel prezentat de tine si daca la luat la mina a doua adica second heand mai putin de 10000 nu cred ca a dat pe el 4000 daca a fost furat facut in bucati si adus in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 numai motorul twin cam fara nimic nou costa peste 4000 euro intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 uite aici niste linkuri l de bike kituri harley chopper preturi si detaliii http://www.chopperscycle.com/screen/bib http://store.wpsracing.com/bikiroch.html http://www.bertaut.com/Goliath.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 40 K---40.000 coco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Ma gandeam eu ca o sa primesc genul asta de raspuns! Mercis de customchrome! (ma gandeam ca ma scutiti de sapat si-mi zice careva: "Aaaa, pai il stiu, asta-i kitul de aici: www.sitedekituri.com/modelul_identic.htm ") salut daca vrei sa comanzi din cataloage kituri te ajung la pretzuri fff mari ..daca vrei sati iei un harley stiu o treaba cu cineva din olanda ...pt un shovelhead fara acte shi cadru la 5500 euro ..daca vrei mai multe detalii vb pe mail bastybikes@yahoo.com basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 40k euro = 40.000 euro Nu, nu vreau sa comand, este doar de cultura generala. Mi-a placut si vroiam sa vad cam ce inseamna asa o bijuterie. Multzumesc tuturor pentru info! Pacat ca nici proprietarul si nici mesterul care l-a asamblat nu-s forumisti sa ne fi dat mai multe detalii. Auzisem ca unele suruburi cromate au fost stranse cu carpe puse pe chei un pic mai mari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 40.000 euro ???????????este enorm de mult si iti zic suta la suta ca nu a dat atita pe el.....nu se poate sigur.....un chopper de 40000 euro este mult mai tare si are accesorii s&s si multe altele la banii aia si gindestete ca este motor harley care la 4500 euro iei numai motorul rotile mai pune 1500 cadrul 2500 cel mult rezervor 4oo cutie de viteze 1500 si restul inca vreo 4000 cel mult nu are cum sa coste 40000 nici motor si iti zic eu sigur ca am vazut motoare in spania mult mai super ca si calitate si accesorii si costau cel mult 25000 salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 uite aici niste linkuri l de bike kituri harley chopper preturi si detaliii http://www.chopperscycle.com/screen/bib http://store.wpsracing.com/bikiroch.htmlhttp://www.bertaut.com/Goliath.html gogule studiaza linkurile ce ti leam dat si kiturile ce le vei gasii nu sunt nici macar la jumate de pret de 40000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 ... nu sunt nici macar la jumate de pret de 40000 euro D-aia am intrebat! Si mie mi se pare exagerat! (dar cum nu ma pricep, mai bine am intrebat) Poate insa cu transport, taxe vamale, tva, omologare (era ceva fitza si cu omologarea individuala) .... Sper ca pana la urma sa intru in contact cu proprietarul si atunci ne lamurim. Mercis de link-uri, le studiez in tihna maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 nu are cum sa ajunga la 40000 eu il maninc pe tot daca ala costa atit.. nare cum.........numi vine sa cred ca unii spun aa preturi....asta ca sa sea dea marii.... cine cunoste motoarele si chopperele poate sa spuna sigur ca este o exagerare mai mare ca lumea asta:)))))) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate