Denis TM Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Am deschis acest topic ca sa ma informez.Eu stiu doar cateva modele de 125cc (viteza,supermoto,enduro) Deci care vor sa ma ajute sa posteze informatii si pretul despre motorul care la postat si minim 2 poze. Multumesc Anticipat. Eu incep cu Aprilia rs 125cc Date Technice RS 125 Capacitate rezervor:14 (3.5) Înălţime la şa:805 Ampatament:1.345 Tip motor:2 timpi, un cilindru, Raport de compresie:12.5 +/- 0.5:1 Cilindree:124 cc Răcire:lichid Aprindere:CDI Transmisie:6 viteze Alimentarea:Delli?1Orto PHBH 28 Alezaj şi cursă:54 x 54.5 Cadru:aluminiu Frână faţă:discuri flotante, diametrul 320m Frână spate:disc, diametrul 220mm Anvelopa spate:150/60 17 Anvelopa faţă:110/70 17 Suspensie faţă/spate:upside down / swingarm Transmisie finală:lanţ Ambreiaj:mai multe discuri în baie de ulei Ungere:cu pompă Pret:3599 Euro (+TVA şi taxe) Editat Octombrie 5, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Vezi ca mai sunt topicuri de genul asta!!!!! /index.php?showtopic=26957 Si mai cauta si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 imi place ca la transmisie ai scris viteze. uita-te si tu pe site-urile reprezentatelor din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 (editat) Da exista topicuri dar eu vreau informatie cum am facut si eu deci nu mai dati off topicuri si postati amoaca.Deci astept modele,informati si poze. Editat Octombrie 5, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 e 3599 fara taxe si fara tva nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 fara tva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 fara tva! Deja am facut cu totii foarte mult offtopic aici,scrie clar 3599 Euro (+TVA Âşi taxe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Am vazut astazi o aprilia 2006-2007 pe Colentina , mi s-a parut chiar frumoasa , dar cum se aude lasa de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) da atata e nasol la aprilia pacat ca nu e 4timpi cine mai are modele asa cum am pus eu Editat Octombrie 7, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 pai frate.. tu vrei si viteza si fiabilitate? ia`ti 600 si le ai daca nu poti conduce mai mare de 125..atunci depinde ce vrei! daca vrei viteza iti iei aprilia rs sau cagiva mito, daca vrei fiabilitate iti iei honda cbr sau yamaha r125 si gata! nu are cum sa sune un motor in 2t nu stiu cat de frumos.. daca ii mai pui o toba sport cu final carbon.. mai suna cumva.. dar tot sunetu de drujba ramane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 8, 2007 Autor Share Postat Octombrie 8, 2007 pai frate.. tu vrei si viteza si fiabilitate? ia`ti 600 si le ai daca nu poti conduce mai mare de 125..atunci depinde ce vrei! daca vrei viteza iti iei aprilia rs sau cagiva mito, daca vrei fiabilitate iti iei honda cbr sau yamaha r125 si gata! nu are cum sa sune un motor in 2t nu stiu cat de frumos.. daca ii mai pui o toba sport cu final carbon.. mai suna cumva.. dar tot sunetu de drujba ramane! ms pai si imi dai si mie niste site-uri cu tobe sport finalul de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) www. arrow .it www. giannelli .com www. jollymoto. it si daca vrei toba tare: www. auspufflager .de/start.php?auspuff_shark_conic_suzuki.php?sid=c42501a3cd1e46ea831c6546531b0300 scoti tu spatiile moderatoru sa stearga postu daca`i vreo problema ca am scris site`urile! Editat Octombrie 8, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 8, 2007 Autor Share Postat Octombrie 8, 2007 merci george merci dami si mie un id sau intra pe id meu vezu la profil respect man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 ai pm cu id`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 nu mai are nimeni alte model? --- Mesaj completat în 10 Oct 2007 20:45 -------------up up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Marca: Honda Model: XR 125 An: 2005 Tip: Enduro Rezervor: 12 L viteza maxima fara modificari: 120km/h Consum: 3-4 L / 100km.h Pret: 3000 E -depinde de unde si cum Parere: merge foarte bine si sunt multumit de ea! Minusuri: un pic de viteza si de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Marca: Honda Model: XR 125 An: 2005 Tip: Enduro Rezervor: 12 L viteza maxima fara modificari: 120km/h Consum: 3-4 L / 100km.h Pret: 3000 E -depinde de unde si cum Parere: merge foarte bine si sunt multumit de ea! Minusuri: un pic de viteza si de cai Poze ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Fara misto...da chiar nu vad ce rost mai are toppic-ul asta....dak chiar te intereseaza asa ceva citeste toate toppicurile...poate inveti si u cate ceva. Chiar nu are rost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Fara misto...da chiar nu vad ce rost mai are toppic-ul asta....dak chiar te intereseaza asa ceva citeste toate toppicurile...poate inveti si u cate ceva. Chiar nu are rost! 1.In primu' rand nu te-am facut nu stiu dar vad ca tu esti neprietenos 2.Eu poate ca nu is chiar asa de.... sa imi zici sa citesc ca stiu si eu unde sa citesc. 3.Ca sa nu mai fie certuri va rog sa inchideti topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Honda Varadero...ii destul de dragutza...mie cel putin imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 Honda Varadero...ii destul de dragutza...mie cel putin imi place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) Honda NSR Capacitate: 124.8 cc Racire: cu lichid Cutie: 6 trepte Ambreaj: discuri intr-o baie de ulei Suspensie: fatza: up side down, spate: bratz oscilant Greutate: 132 kg Viteza "constructiva": 125 km/h Rezervor: 13 l Consum: 3-3,5 % Pret: in jur de 1400e cu TVA si taxe9depinde din ce an e, asta din poza e din 95) Putere: cele cu power valve la 8000 d ture is bestii Minusuri: nu se mai fabrica:(( Editat Noiembrie 27, 2007 de sil3nt_control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 vezi ca furca nu e up side down , e normala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Honda NSR Capacitate: 124.8 cc Racire: cu lichid Cutie: 6 trepte Ambreaj: discuri intr-o baie de ulei Suspensie: fatza: up side down, spate: bratz oscilant Greutate: 132 kg Viteza "constructiva": 125 km/h Rezervor: 13 l Consum: 3-3,5 % tu stii cum arata o furca up side down? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Honda NSR Capacitate: 124.8 cc Racire: cu lichid Cutie: 6 trepte Ambreaj: discuri intr-o baie de ulei Suspensie: fatza: up side down, spate: bratz oscilant Greutate: 132 kg Viteza "constructiva": 125 km/h Rezervor: 13 l Consum: 3-3,5 % Pret: in jur de 1400e cu TVA si taxe9depinde din ce an e, asta din poza e din 95) Putere: cele cu power valve la 8000 d ture is bestii Minusuri: nu se mai fabrica:(( Ba copile........nu vezi ca am lasat topicu' sa se de-a la "fund" e vechi de o luna nu trebuia sa il actualizezi. Admin,va rog inchideti topicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate